بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۰۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر صادرات نفت نبود، نمی‌توانستیم از رشد اقتصادی حرفی بزنیم، زیرا رکود هنوز باقی است.
تدبیر24»منتقدین:سید رضی حاجی آقا میری گفت: نرخ 13.5 تا 14.5 درصدی سود تسهیلات برای صادرکنندگان با توجه به سود اندک صادرات، مناسب نیست. 

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی دولت فراوان است، گفت: از دولت هم نمی‌توان انتظار داشت که نرخ سود تسهیلات را به نرخ تورم برساند. 

رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تسهیلات صادراتی به ذینفعان واقعی نمی‌رسد، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از اقتصاد ایران دولتی یا خصولتی است، بنابراین بنگاه‌های کوچک که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند، نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند. 

حاجی آقا میری با تأکید بر اینکه وضعیت صادرات غیرنفتی خوب نیست، گفت: اگر نفت صادر نمی‌شد، نمی‌توانستیم رشد اقتصادی 6 درصدی را اعلام کنیم. 

وی افزود: علیرغم رشد اقتصادی 6 درصدی تحولی در صادرات غیرنفتی مشاهده نمی‌شود و رکود هنوز باقی است.

رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تغییر وضعیت صادرات و بهبود آن بستگی به تغییر کل نظام اقتصادی کشور دارد، گفت: تا زمانی که بخش خصوصی گسترش نیابد و دولتی‌ها و خصولتی‌ها فعالیت اقتصادی کنند، شاهد همین اقتصاد هستیم.

وی در مورد وضعیت مبادلات بانکی پس از برجام گفت: با امضای برجام گشایش‌هایی در مراودات بانکی ایجاد شد، اما به آنچه مورد انتظار بود، دست نیافتیم. 
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها