بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۰۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از آغاز عملیات اطفای حریق نفتکش «سانچی» از بامداد امروز خبر داد و گفت: عملیات اصلی مهار آتش امروز با حضور تیم تجسس نجات این سازمان و آتش خوارهای ژاپنی انجام می شود.
تدبیر24» هادی حق شناس درباره آخرین اخبار نفتکش «سانچی» با اعلام این مطلب اظهارکرد: عملیات اصلی با حضور دومین یدک‌کش آتشخوار ژاپن در محل حادثه و همکاری چینی ها امروز (جمعه، ۲۲ دیماه) انجام می شود و تیم تجسس سازمان بنادر و دریانوری تلاش خواهد کرد امروز وارد نفتکش شود.

وی درباره ورود نفتکش «سانچی» به آب‌های ژاپن هم توضیح داد: اگر کشتی موتور نداشته باشد طبیعتا با وزش باد حرکت می کند. اما اینگونه نیست که وارد آب‌های ژاپن شده باشد بلکه به سمت جزیره اوکیناوا ژاپن یعنی به سمت جنوب شرقی حرکت کرد.  

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با یادآوری این که در روز نخست حادثه (شنبه، ۱۶ دیماه) این کشتی در ۱۵۸ مایلی شانگهای قرار داشت، افزود: هم اکنون این کشتی تقریبا در ۲۷۰ مایلی شانگهای و ۱۹۰ مایلی اوکیناوا قرار گرفته است که با توجه به این که یدکش آتشخوار ژاپن نیز در این مسیر قرار گرفته است، به نفع ما است.

حق شناس با تاکید بر این که فرماندهی مهار آتش نفتکش «سانچی» همچنان با مرکز تجسس نجات بندر شانگهای (MRCC) است تصریح کرد: هم اکنون تیم مشاور فنی هلند و هیئت ۲ نفره کارشناسان فنی پاناما نیز در کنار این مرکز قرار دارند.

وی به دیدار ربیعی، ‌ وزیر کار و رفاه اجتماعی با سفیر چین در روز گذشته (پنجشنبه، ۲۲دیماه) اشاره کرد و افزود: مجموعه فعالیت آقای ربیعی به عنوان مسئول کمیته ویژه رسیدگی حادثه نفتکش «سانچی» سبب شد شاهد فعالیت موثر در مرکز تجسس نجات بندر شانگهای چین باشیم.

کشتی سانچی روز ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۶ بندر عسلویه را با محموله حدود یک میلیون بشکه میعانات گازی به مقصد یکی از بندرهای کره جنوبی ترک کرد و روز شنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۳۹۶ ساعت ۸ شب به وقت محلی با یک کشتی فله‌بر تحت پرچم هنگ‌کنگ و با خدمه چینی برخورد کرد.

در این حادثه ۳۲ خدمه این نفتکش مفقود شدند که با پیدا شدن یکی از اجساد در روز گذشته، سرنوشت ۳۱ نفر دیگر مشخص نیست.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها