بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۰۰۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷
بیرانوندی با بیان اینکه آزمون مبنای ریزش افراد نیست، تصریح کرد: آزمون تنها مبنای استخدام پلکانی معلمان حق‌التدریس است و در کمیته‌ای با حضور دو نماینده مجلس و تعدادی از مسئولین دولتی بر روند استخدام نظارت خواهد شد.
تدبیر24» محمد بیرانوندی رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی در برنامه پرسشگر با بیان اینکه تقریباً 35 هزار نیروی حق‌التدریس در آموزش و پرورش حضور دارند، اظهار داشت: برای 30 هزار معلم حق‌التدریس کد پرسنلی صادر شده است و تا چند ماه آینده برای سایر نیروهای حق‌التدریسی کد پرسنلی صادر خواهد شد.

وی افزود: به دلیل میزان بالای بازنشستگی فرهنگیان و سه ساله شدن رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش سال آینده، به 70 هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش احتیاج داریم.

بیرانوندی اضافه کرد: برای تأمین کمبود 70 هزار نفری، 10 هزار نفر از دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و 8 هزار نفر آزمون استخدامی جذب شده و بقیه نیاز را از طریق خرید خدمت جبران خواهیم کرد.

رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی روی هم حدود 15 رشته دارند اما بیش از 200 رشته در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وجود دارد که با توجه به این تنوع ناچار به برون‌سپاری هستیم.

وی با بیان اینکه 35 هزار نیروی حق‌التدریسی آموزش دانش‌آموزان این کشور را در دست دارند، گفت: متأسفانه این معلمان اطمینان شغلی ندارند و حقوق کافی دریافت نمی‌کنند در حالی که بسیاری از آنها علاقه و توانایی در کارشان، مشابه معلمان رسمی است.

بیرانوندی با بیان اینکه در طرح تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس ابتدا شرط آزمون لحاظ نشده بود، خاطرنشان کرد:‌ کمیسیون آموزش مجلس به لزوم آزمون رأی داد اما این مسئله بدان معنی نیست که بخواهیم تعدادی از این 35 هزار نفر را رد کنیم بلکه به دلیل نداشتن ردیف استخدامی در یکسال این افراد به صورت پلکانی و به تدریج استخدام خواهند شد.

بیرانوندی با بیان اینکه آزمون مبنای ریزش افراد نیست، تصریح کرد: آزمون تنها مبنای استخدام پلکانی معلمان حق‌التدریس است و در کمیته‌ای با حضور دو نماینده مجلس و تعدادی از مسئولین دولتی بر روند استخدام نظارت خواهد شد.

رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدواریم سازمان اداری و استخدامی کشور با ما همکاری کند تا بتوانیم برای 10 سال آینده تصمیم بگیریم نه اینکه در زمان بحران ناگهان تصمیم بگیریم.

وی بیان داشت:‌ به نیروهای حق‌التدریسی این اطمینان را می‌دهم که آزمون باشد یا نباشد آنها نباید نگران استخدام خود و شرایط ادامه کار باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها