بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
معاون پرورشی وفرهنگی وزارت آموزش وپرورش با اشاره به اهداف سند گفت:چابک سازی سازمانی،تمرکز زدایی ،تقویت نیروی انسانی وارتقای ظرفیت های موجود،لازمه تحقق سند تحول است.

تدبیر24»علیرضا کاظمی توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت را از اولویت های کاری خود برشمرد وافزود: با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی بیش ازپیش در فضای مدرسه، اتاق فکرهایی را در حوزه ستادی راه اندازی کرده ایم،بنابراین راه عبور از چالش‌ها ارائه راهکارهای نوین است و باید بر روی مدیریت تربیتی و تغییر مدل‌های آن متمرکز شویم.

وی روح حاکم بر سند تحول بنیادین، تربیتی دانست وتصریح کرد: قرآن و نمازهر دو محور تربیت هستند، وبر اساس آموزه های اسلامی و قرآنی معتقدیم نماز بازدارنده از بدی‌هاست، بنابراین برای برگزاری فریضه نماز وهمچنین امر به معروف و نهی از منکر باید سعی وتلاش کنیم.

کاظمی مسئولیت اصلی هرگونه تغییر طبق سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت را بر عهده معاونت پرورشی و فرهنگی خواندوخاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف سند،اجرای طرح چابک سازی سازمانی، کاهش حجم برنامه‌های تمرکزگرا، تقویت نیروی انسانی و ارتقای ظرفیت‌های موجود از جمله مواردی است که انجام آن ضروری است.

وی در حاشیه بازدیداز نمایشگاه رستاخیزدر مشهد، یکی از ساحت‌های سند تحول بنیادین را ساحت تربیت هنری دانست واظهارکرد: آموزش‌وپرورش هنر را ابزاری برای نهادینه کردن ارزش‌های انسانی می داند،پس باید شرایط خلق زیبایی ولذت بردن از آن را به دانش آموزان بیاموزیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تعلق ۶۲ اثر از آثار به نمایش درآمده درنمایشگاه به معلمان گفت: هنر و زیبایی شناسی است که در ساحت تربیت نقش پررنگی دارد و باید معلمان به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

وی ادامه داد:هنر بهترین ابزار برای نهادینه کردن ارزش های انسانی است و هنر ابزاری مناسب برای تحقق ساحت های موجود درسند تحول است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: تبدیل آموزش و پرورش به عنوان اولویت و دغدغه اصلی جامعه ضروری است، پارلمان معلمان باید زمینه مشارکت جویی و ارتباط مستقیم معلمان و مسئولان را فراهم آورد و مسائل مغفول مانده را یادآوری کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها