بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۰۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
نیمکت نشینی مانوئل سارابیا در اتلتیک بیلبائو به یک بحث ملی تبدیل و در نهایت منجر به اخراج سرمربی تیم شد.
تدبیر24»خاویر کلمنته پس از دوران حضورش به عنوان بازیکن در تیم اتلتیک بیلبائو خیلی زود به عنوان سرمربی این تیم مشغول به کار شد. کلمنته در تیم‌های نوجوانان و جوانان اتلتیک حضور داشت و سپس به تیم اصلی راه پیدا کرد. او در سال ۱۹۸۱ به عنوان سرمربی قرمز و سفیدپوشان معرفی شد. کلمنته در سال ۱۹۸۳ به همراه اتلتیک قهرمان لالیگا شد و یک سال بعد علاوه بر این جام، فاتح کوپا دل ری نیز شد. اتلتیک در آن زمان دوران درخشانش را سپری می‌کرد. این تیم، متحد، دفاعی و جنگنده بود و یک بازیکن دوست داشتنی به نام مانوئل سارابیا داشت. کلمنته ترجیح می‌داد از مهاجم اسپانیایی در نیمه دوم بهره ببرد. سارابیا نیز داستان خودش را داشت. خانواده‌اش اهل خائن بودند اما در گایارتا ساکن بودند. بردار بزرگتر سارابیا نیز خیلی خوب بازی می‌کرد. او در اتلتیک تست داد و او را برگزیدند اما زمانی که فهمیدند اهل خائن است او را کنار گذاشتند. این اتفاق ناخوشایندی برای خانواده سارابیا بود. سارابیا کوچک به برادرش گفت: "نگران نباش من در گایارتا متولد شدم و به من نمی‌توانند نه بگویند. من در اتلتیک به جای هر دویمان بازی خواهم کرد."

 نیمکت نشینی سارابیا و حضورش در نیمه دوم خیلی به چشم می‌آمد و صحبت های زیادی می‌شد. کلمنته می‌گفت بهترین تیم آن تیمی نیست که شروع کننده بازی است و گاهی اوقات ترجیح می‌دهم زمانی که حریف خسته شد از بهترین‌هایم بهره ببرم. از نظر کلمنته ممکن بود تیمی که بازی را به پایان می‌رساند تیم اصلی باشد و نه بازیکنان حاضر در ترکیب ابتدایی. پرسش‌های خبرنگاران و هواداران درباره قضیه سارابیا به شدت او را عصبانی می‌کردند. به همین خاطر او سعی می‌کرد در اظهاراتش کمتر به بازیکن اسپانیایی اشاره کند. هواداران از این شرایط به شدت کلافه شده بودند. در دیگر بخش‌های اسپانیا، سارابیا محبوبیت بیشتری داشت و او را هنرمند می‌دانستند که با چالشی به نام کلمنته روبه‌رو است که بازی‌اش را دوست ندارد.

تنش میان دو طرف به جایی رسید که پس از بازی لاس پالماس کلمنته اعلام کرد سارابیا دیگر بازی نخواهد کرد. او از تیم اخراج شد. او متهم شد از دستورات کادر فنی سرپیچی کرده است. از طرفی پدرو آئورتنتکسه، رییس باشگاه که رابطه خیلی خوبی با کلمنته داشت از سرمربی خواستار توضیح شد اما او این کار را نکرد و گفت: دلایلی وجود دارد که حتی رییس باشگاه نمی‌تواند در مورد بازی کردن سارابیا بداند.

این جنگ تا جایی ادامه داشت که به یک معضل ملی تبدیل شد. لوییس دل اولمو که فرد مشهوری در آن دوران بود (کارگردان یک برنامه صبحگاهی) اعلام کرد این قضیه مشکوک است به همین خاطر جو متشنج‌تر شد (این اظهارات پایه و اساسی نداشت و لوییس دل اولمو در جنگ با کلمنته شکست خورد). کلمنته در خانه‌اش با همه بازیکنان تیم به جز سارابیا جلسه گذاشت اما در آن‌جا خوان ماریا اوریارته (اسقف بیلبائو) و کپا بوردگاری ( رییس رسانه PNV) با هدف به دست آوردن حمایت بیشتر حضور داشتند. رییس باشگاه که متوجه شد سرمربی اسپانیایی می‌خواهد از موقعیتش بهره ببرد تصمیم گرفت با او خداحافظی کند. بازیکنان نیز تهدید کردند که برای دیدار آینده‌شان در نوکمپ برنامه‌ای خواهند داشت. به همین خاطر کلمنته یک روز بعد با چشمان گریان در نشست خبری گفت: "این که مجبورم ائوسکادی (ایالت باسک) را ترک کنم اتفاق وحشتانکی است."

با این حال سرمربی اسپانیایی  را از ائوسکادی بیرون نکردند بلکه او را از اتلتیک اخراج کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها