بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۰۰۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
اغلب افراد به هنگام بیماری این تردید را دارند که می‌توانند ورزش کنند یا نه. قانونی در این رابطه وجود دارد که می‌تواند به افراد برای تصمیم گیری درباره ورزش کردن در زمان بیماری کمک کند.
تدبیر24»برخی مطالعات مختلف نشان داده است که سرما خوردگی و یا بیماری‌های خفیفی از این قبیل تاثیری بر توانایی ورزشی نمی‌گذارد و حتی افراد با ورزش کردن شرایط جسمی بهتری پیدا می‌کنند. با این حال بسیاری از افراد نمی‌دانند که به هنگام بیماری می‌توانند ورزش کنند یا خیر.

طبق گزارش کلینیک مایو، فعالیت فیزیکی با شدت متوسط از زمان سرما خوردگی مشکلی ندارد و تنها در صورتی که فرد تب داشته باشد، نباید ورزش کند. از آن جایی که ورزش باعث باز شدن راه‌های تنفسی بینی می‌شود، می‌تواند در زمان سرماخوردگی به فرد کمک کند.

یک متخصص ورزشی درباره شرایطی که فرد می‌تواند در زمان بیماری ورزش کند، اظهار کرد: کمبود تمرکز در زمان بیماری برای ورزش کردن بسیار مهم است و فرد در صورتی که تمرکز کافی نداشته باشد نباید ورزش کند. همچنین مصرف مایعات برای ورزش کردن در زمان بیماری بسیار مهم است و در صورتی که فرد مایعات  کافی مصرف نکند ممکن است دچار آسیب‌دیدگی مجدد شود. بنابراین در زمان بیماری باید شدت ورزش را کاهش داد و از ورزش بیش از حد جلوگیری کرد. همچنین باید به علائم بیماری نیز توجه کرد. قانونی به نام قانون گردن وجود دارد که به ما کمک می‌کند تا دریابیم می‌توانیم در زمان بیماری ورزش کنیم یا خیر.

 این قانون به این شکل است که اگر علائم بیماری بالای گردن باشد برای مثال  آبریزش بینی، عطسه و سوزش گلو داشته باشی، می‌توانیم ورزش کنیم، اما اگر علائم بیماری پایین گردن باشد. برای مثال گرفتگی در عضلات سینه، سرفه شدید، معده درد و درد شدید عضلات، نباید ورزش کرد.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها