بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۱۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران نسبت به برخی مسائل و شرایط مربوط به هتل‌ها هشدار داد.
تدبیر24»درحالی‌که رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تازگی از مصوبه دولت درباره تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به اشتغال گردشگری روستایی خبر داده، جمشید حمزه زاده خواسته که به وضعیت موجود تاسیسات گردشگری نیز اهمیت داده شود. ریس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران به ایسنا گفت: هتل‌ها از بس که مسافر ندارند، در آستانه تعطیلی قرار گرفته‌اند. ما نگرانیم که برخی از آن‌ها حتی به سمت تعدیل نیرو بروند. هتل وقتی نمی‌تواند هزینه‌های اصلی را تامین کند، مجبور است نیروی انسانی را تعدیل کند.

وی بیان کرد: این نگرانی وجود دارد که ما در گردشگری به جای اشتغالزایی، با موجی از بیکاری روبه‌رو شویم. دست‌کم که درباره صنعت هتل‌داری این نگرانی واقعیت دارد.

او درباره راه حل برای برون رفت از این شرایط اظهار کرد: تدبیری که باید برای نجات این صنعت اندیشیده شود، خیلی ساده است، برای توسعه اشتغال و درآمدزایی هم که شده تا دو سه سال صنعت گردشگری را مشمول معافیت مالیاتی کنند و تسهیلات بانکی کم‌بهره بدهد. چه اشکالی دارد این اتفاق رخ دهد. کشورهای زیادی این دوران را با حمایت و تشویق گذرانده‌اند و حالا محصول آن روزها را برداشت می‌کنند.

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران بیان کرد: متاسفانه صنعت هتلداری زیر بار انواع مالیات و عوارض لِه شده، با این‌که مواد و قوانینی برای تخفیف‌های مالیاتی وجود دارد اما ماموران مالیات همیشه بهانه و تبصره‌ای دارند که مالیات مضاعف بگیرند. ما با سازمان امور مالیاتی برای رفع این معضل نشست‌های متعددی داشتیم، اما فعلا به نتیجه‌ای نرسیده‌ام.

حمزه‌زاده در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایسنا که با توجه به نارضایتی از نرخ اقامت، چرا تجدید نظری روی هزینه‌های این بخش نمی‌شود که با جذب مسافرِ بیشتر از این راه، جبران خسارت و از معضل بیکاری پیشگیری شود، گفت: پولِ آب، برق و مالیات برای هتل‌ها مساله جدی است. متاسفانه همه فکر می‌کنند کسی که هتل دارد، پول پارو می‌کند، درحالی‌که هزینه نگهداری یک هتل، بسیار سنگین و طاقت‌فرسا است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها