بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۱۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
با استقبال زیادی که طی سال‌های اخیر از تصاویر سلفی شده است، این پرسش در ذهن افراد ایجاد می‌شود که خالق حقیقی تصاویر سلفی چه کسی بوده است.
تدبیر24»فرقی ندارد که از چه فرهنگی هستید و با چه زبانی صحبت کنید؛ این‌ روز‌ها واژه‌ی سلفی تبدیل به اصطلاحی در تمام کشور‌ها شده است. نزدیک به ۵ سال است که این واژه در فرهنگ‌ها جا باز کرده؛ اما بر اساس تحقیقات انجام‌شده، به‌ نظر می‌رسد که پیشینه‌ این واژه و عکس‌های این‌چنینی بسیار بیشتر از آن‌ است که اکثریت فکر می‌کنند.

برطبق گفته‌ سارا بورتون، نخستین استفاده‌ی قابل استناد از واژه‌ی سلفی در سپتامبر سال ۲۰۰۲ توسط شخصی به نام هوپی انجام شده است. گفته‌های سارا بورتون ادعای پیشین شخصی به نام پاریس هیلتون را که مدعی اختراع عکس‌های سلفی بود، نقض می‌کند.

هوپی پیش‌تر در توضیحات عکس خود نوشته است:

به‌ خاطرِ فوکوس [بد] شرمنده‌ام، این یک عکس سلفی است!

اما اگر به سراغ تاریخچه این عکس‌ها برویم، به سال ۱۸۳۹ و شخصی به نام رابرت کرنیلیس از آمریکا می‌رسیم. او برای ثبت عکس زیر که امروزه آن‌ را با نام سلفی می‌شناسیم، نزدیک به ۱۵ دقیقه خود را در جلوی دوربین قرار داده است.

بد نیست در این بین اشاره‌ای به گران‌قیمت‌ترین سلفی ثبت‌شده در تاریخ نیز داشته باشیم. این عکس سلفی که در دهه‌ی ۱۸۵۰ گرفته شد، تصویر اسکار رجلندر، عکاس پیشگام سوئدی‌ را نشان می‌دهد. این‌ عکس بعد‌ها با قیمت ۱۱۵ هزار دلار به فروش رفت.

نخستین عکس سلفی گروهی در دهه‌ی ۱۹۲۰ میلادی به ثبت رسید. این عکس که روی پشت‌بامی در نیویورک گرفته شد، شامل عکاسان شرکت بایرون می‌شود که در آن زمان یکی از معروف‌ترین استودیو‌های عکاسی در نیویورک بود.

به باور سارا بورتون، عکس‌ سلفی نه به دست یک شخص، بلکه به اجماع جامعه‌ انسانی و در طی دوران‌های مختلف، به‌مرور جای خود را در میان مردم باز کرده است؛ از همین‌رو نمی‌توان مخترع این نوع عکس‌ها را شخصی خاص دانست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها