بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۲۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵
رسانه ملي اگر موضوعاتي را به عنوان موضوعات اصلي در نظر گرفته و از صاحب‌نظران براي پرداختن به آن موضوعات دعوت مي‌كند، بايد يك نگاه و رويكرد ملي داشته باشد زيرا اين دوربين و تلويزيون جايگاه بيان همه نظرات متنوع باشد. مسائل حوزه زنان نيز يكي از همين موضوعات است. موضوعاتي كه به نيمي از جمعيت كشور مربوط مي‌شود.
تدبیر24»رسانه ملي اگر موضوعاتي را به عنوان موضوعات اصلي در نظر گرفته و از صاحب‌نظران براي پرداختن به آن موضوعات دعوت مي‌كند، بايد يك نگاه و رويكرد ملي داشته باشد زيرا اين دوربين و تلويزيون جايگاه بيان همه نظرات متنوع باشد. مسائل حوزه زنان نيز يكي از همين موضوعات است. موضوعاتي كه به نيمي از جمعيت كشور مربوط مي‌شود.
نقدي جدي به صدا و سيما وارد است. فارغ از اينكه محتواي اظهارات كارشناسان در برنامه‌هاي صدا و سيما چيست، رويكرد يك‌سويه رسانه ملي نسبت به مسائل زنان مورد نقد است. از همين روز بازخوردي كه جامعه نسبت به اين نوع برنامه‌ها نشان مي‌دهد، منفي است. بنا بر تجربيات گذشته مي‌توان گفت كه اين نوع برنامه‌ها غير از فراهم كردن زمينه كاهش مخاطبان صدا و سيما نتيجه ديگري ندارد. البته محتواي نظرات كارشناسان صدا و سيما در حوزه زنان نيز در جاي خود بايد مورد بررسي و نقد قرار بگيرد.
نگاه يك‌سويه نسبت به مساله زنان در صدا و سيما نگاهي نيست كه بتوان آن را به مطالبات اكثريت زنان جامعه تعميم داد. امروز با توجه به حضور زنان در مراكز علمي و آكادميك، توانمندي زنان كه نسبت به ادوار كشور بيشتر شده است، كاهش درصد زنان بيسواد، دسترسي آنان به اطلاعات و... اين نوع القائات ظرفيت‌پذيرش ندارد.
اين نكته را نيز در نظر داشته باشيد كه در هفته‌هاي اخير شاهد اعتراضاتي در گوشه و كنار كشور در حوزه پوشش اجباري از جانب دختراني كه منتقد وضع موجود هستند، هستيم. پوشش زنان بي‌ارتباط به مسائل ديگر زنان نيست و از همين رو ممكن است، در مسائل ديگر زنان نيز شاهد اين نوع از واكنش‌ها باشيم لذا انتظار مي‌رود كه رسانه ملي رويكرد متفاوتي در حوزه زنان اتخاذ كند.



آذر منصوری،قائم مقام حزب اتحاد ملت ايران
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها