بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۰۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰
نخست‌وزیر لبنان در سفر به آنکارا هم‌پیمانی با ترکیه را به رخ سعودی کشید.
تدبیر24»سعد حریری با چرخشی جدید این بار به سمت ترکیه، سیلی دیگری به صورت متحد و زندانبان سابقش، محمد بن‌سلمان موسوم به صدامک نواخت.

به گزارش نامه نیوز، نخست‌وزیر لبنان به آنکارا سفر کرد و با درخواست مشارکت ترکیه به عنوان رقیب منطقه‌ای جدید عربستان، برای تقویت ارتش و نیروهای امنیتی لبنان، انتقام خود را از ولیعهد سعودی که ۴ ماه پیش او را در ریاض به مدت ۲ هفته به گروگان گرفته بود، ستاند. حریری همچنین در شبکه‌های اجتماعی نیز سفر خود به آنکارا را به رخ بن‌سلمان کشید و پس از دیدار با بن‌علی ییلدریم، همتای ترک خود در یکی از توئیت‌هایش اعلام کرد:

«دولت ترکیه را به حمایت از طرح تقویت ارتش و نیروهای امنیتی و نیز طرح سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های لبنان فراخواندم و درخواست کردم بخش خصوصی ترکیه یک‌سوم سرمایه آن را تامین کند».

به گزارش روزنامه قطری  «الشرق»، این نوشته‌ها کوتاه اما برای سعودی‌ها بسیار پرمعنی است، چرا که به معنای بی‌توجهی عمدی او به تمام حساسیت‌های سعودی درباره ترکیه به عنوان متحد جدید قطر و ایران است.

حریری همچنین در توئیت دیگری نوشت:

«دیدگاه من و ییلدریم درباره مخالفت قاطعانه با تصمیم آمریکا مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل کاملا مطابقت دارد.»

این جمله نیز موضع سعودی در حمایت از تصمیم دونالد ترامپ مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل را که عربستان و امارات آن را «معامله قرن» می‌خوانند زیر پا می‌گذارد. این چرخش جدید نشانگر پختگی سعد حریری و فاصله گرفتن از یک شخصیت سیاسی آلت دست سعودی‌هاست، چرا که او حالا با این مانورها سعی می‌کند ریاض را در بالاترین سطح ممکن زیر فشار گذاشته و پیش‌شرط‌های رژیم عربستان برای کمک مالی به جریان المستقبل درباره ائتلاف‌های انتخاباتی را بی‌اثر کند.

 دیدار صدامک با رئیس ستاد ارتش پاکستان

ولیعهد و نایب رئیس شورای وزیران و وزیر دفاع سعودی، دیروز در ریاض با رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان دیدار کرد.

دیدار محمد بن‌سلمان با ارتشبد قمر جاوید در راستای همکاری مشترک میان ۲ کشور بویژه در زمینه نظامی و آخرین تحولات منطقه‌ای توصیف شده است. به نظر می‌رسد رژیم ریاض یک بار دیگر تلاش می‌کند ارتش پاکستان را در ازای کمک‌های مالی وارد بازی شکست‌خورده‌اش در یمن کند. 

محمد بن عبدالرحمن بن عبدالعزیز معاون امیر منطقه ریاض، شاهزاده عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز وزیر کشور، محمد العایش معاون وزیر دفاع، ارتشبد عبدالرحمن البنیان رئیس ستاد کل، استادفهد العیسی مشاور در دیوان شاهی و سرپرست کل دفتر وزیر دفاع، شاهزاده فهد بن ترکی بن عبدالعزیز فرمانده نیروی زمینی، دکتر هشام آل‌الشیخ سرپرست کل دفتر وزیر دفاع و مهندس طلال العتیبی مشاور نظامی وزیر دفاع در این دیدار حضور داشتند.
برچسب ها: تدبیر24 ، حریری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها