بوی نامطبوع تهران آزمونی برای کارایی منتظرالقائم

بوی نامطبوع تهران آزمونی برای کارایی

چهارشنبه گذشته به ناگاه خبر‌هایی از احساس بوی نامطبوع در بخش‌های مرکزی شهر تهران دست به دست شد.
ایران ادعای خیرخواهانه آمریکا را نمی‌پذیرد انبارلویی

ایران ادعای خیرخواهانه آمریکا را نمی‌پذیرد

کسی در این واقعیت تردید ندارد که تحریم‌های ظالمانه امریکا ملت ایران را هدف قرار داده است.
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 21
کد خبر: ۱۰۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن چای داغ، خطر ابتلا به سرطان مری را در افراد سیگاری و نیز افراد الکلی افزایش می‌دهد.
محققان دانشگاه پکینگ چین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند. محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می شوند.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها