بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۰۳۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به لزوم افزایش پژوهش‌های بین دانشگاهی در کشور، گفت: باید فضای کار گروهی در حوزه پژوهش تقویت شود.

تدبیر24»دکتر عبدالرضا پازوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه وضعیت پژوهشی در کشور رشد بسیار خوبی کرده است، افزود: با فعالیت‌های انجام شده در سال‌های اخیر وضعیت پژوهشی کشور ارتقا یافته و مناسب‌تر از قبل شده است.

وی با بیان اینکه دسترسی به مقالات برای دانشجویان و پژوهشگران در سال‌های اخیر بسیار ساده‌تر شده است، افزود: امیدواری برای انجام پژوهش‌های جامعه‌نگر در کشور افزایش یافته است.  

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: دانشکده‌های مختلف می‌توانند انرژی و امکاناتی را ایجاد کنند که دانشجویان به سمت انجام پژوهش‌های اساسی و بنیادین گرایش پیدا کنند و همچنین فضا باید به سمتی برود که دانشگاه‌های مختلف بتوانند با همکاری یکدیگر پژوهش‌های مختلفی را انجام دهند.  

پازوکی با بیان اینکه امکانات‌ آزمایشگاهی بسیار خوبی در کشور ما وجود دارد، افزود: در بسیاری از کشورها این شرایط فراهم نیست؛ اما متاسفانه امکانات موجود در کشور معرفی نمی‌شود و مورد استفاده بهینه قرار نمی‌گیرد.  

وی ادامه داد: متاسفانه به اندازه‌ای که باید از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی در راستای انجام پژوهش‌ها استفاده نمی‌شود و این امکانات بهره‌وری کافی را ندارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر لزوم ایجاد انگیزه در دانشجویان و پژوهشگران برای انجام پژوهش‌های علمی، گفت: باید امکانات و توانمندی‌های موجود به پژوهشگران معرفی شود و دانشجویان و پژوهشگران به سمت استفاده از این امکانات آزمایشگاهی و تجهیزاتی سوق پیدا کنند و این مساله که ما می‌توانیم با امکانات موجود فعالیت‌های مهمی انجام دهیم، به باور همه برسد.  

وی با تاکید بر لزوم انجام پژوهش‌های بلندمدت در کشور، تاکید کرد: به خصوص در حوزه پژوهش‌های بالینی زمان زیادی نیاز است تا پژوهشی به نتیجه برسد، به طوری‌که در دنیا پژوهش‌ها در حوزه دارو باید حداقل 7 سال ادامه پیدا کنند تا در سیطره درمان راه یابند و به طور کلی برخی پژوهش‌های پزشکی پایه ایجاد انقلابی در آینده هستند و به سرعت نتایج آن‌ها مشخص نمی‌شود.

وی با بیان اینکه باید دیدگاه بلندمدت در حوزه پژوهش در کشور وجود داشته باشد، گفت: باید سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت در حوزه پژوهش داشته باشیم؛ چراکه ما در حال حاضر از جمله کشورهایی هستیم که در زمینه پزشکی صاحب نظر هستند و تمام کشور های منطقه بر این باورند که ما در علم نژاد برتر هستیم و دانشمندان خوبی در داخل کشور داریم که وقت بسیاری در این حوزه می‌گذارند و باید با صرف بودجه و امکانات برای پژوهش‌های بلندمدت برنامه‌ریزی کنیم.

پازوکی با تاکید بر لزوم فعالیت‌های تیمی و بین دانشگاهی برای انجام پژوهش‌های مختلف در کشور، اظهار کرد: باید فضای همدلی، مهربانی و کار گروهی در  کشور تقویت شود و همکاران در زمینه‌های پژوهشی به یکدیگر کمک کنند.

وی اظهار کرد: فعالیتهای گروهی در حوزه پژوهش در حال حاضر بسیار ضعیف است، در حالی‌که فعالیت گروهی می‌تواند ثمرات و مزایای بسیاری را در انجام پژوهش‌ها در بر داشته باشد و دانشگاه‌های مختلف می‌توانند در این زمینه با یکدیگر همکاری داشته باشند و پژوهش‌های بین دانشگاهی به خوبی انجام شود که این قطعا می‌تواند منجر به اتفاقات خوبی در حوزه پژوهشی کشور شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها