بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۳۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۸
این روزها هر خبر و حاشیه ای از زلزله سرپل ذهاب جذاب است و می تواند در فضای مجازی برای خود جایی باز کند به ویژه این که امامان جمعه شهرهای مختلف نیز به تازگی مورد توجه رسانه ها قرار گرفته اند و اخبار آنها و زندگی فردی و اجتماعی شان حاشیه ساز شده است. درباره این دو موضوع، چند روز قبل سعید جلیلی که برای بازدید از مناطق زلزله زده به سرپل ذهاب رفته بود، با اشاره به امتناع امام جمعه «سرپل ذهاب» از دریافت کانکس و زندگی در چادر برای همدردی با دیگر مردم زلزله زده در توئیتر خود نوشت:" اگر امام جمعه ای برای نوه اش جشن تولد بگیرد رسانه ای می شود،چرا کسی این اقدام امام جمعه سرپل ذهاب را ندید؟"
تدبیر24»خراسان در ادامه نوشت: به این بهانه با حجت الاسلام فاطمی نسب، امام جمعه سرپل ذهاب گفت و گوی کوتاهی داشتیم. وی در این گفت وگو با بیان این که منزل، دفتر و مصلای نماز جمعه سرپل ذهاب تخریب شده است، اظهار کرد: من بیش از دو ماه از زمان زلزله را در چادر زندگی کردم اما شورای تامین شهرستان به خاطر مشکلات اخیر و با اکراه و اصرار کاری کردند که مجبور شویم کانکس را قبول کنیم. اکنون هم در کانکس زندگی می کنیم.

وی افزود: کانکس به ما  تعلق می گرفت. منزل ما هم صددرصد تخریب شده و جزو اقشاری بودیم که می توانستیم کانکس دولتی بگیریم اما خودم نمی خواستم در کانکس زندگی کنم و الان هم برای من سخت است چون می خواهم مثل مردم زندگی کنم. عکسی که از من منتشر شده از قبل است و الان در کانکس هستم.

وی درباره این که «چرا شورای تامین اصرار داشت در کانکس زندگی کنید؟» گفت: شورا تاکید داشت که در چادر هلال احمر ، تامین امنیت سخت است و ممکن است مشکلی پیش بیاید یا کسی عمدا چادر را آتش بزند. البته هنوز هم میل خودم این است که در چادر باشم چراکه وقتی کسی به من مراجعه می کند و تقاضای کانکس دارد چون خودم در کانکس هستم، داستان رطب خورده و منع طرب پیش می آید و نمی توانم او را درک کنم. البته باید بگویم که اگر بیش از دو ماه در چادر زندگی کردم به خاطر بی توجهی مسئولان نبود و من خودم می خواستم در چادر باشم.

وی ادامه داد: خودم از روز اول زلزله تاکنون بیش از 300کانکس اهدایی خیران را توزیع کرده ام و به خواست خودم این وضعیت را انتخاب کرده بودم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خانواده هم همراه شما زندگی می کنند؟ گفت: بله با هم زندگی می کنیم و یک بچه هم دارم ... هیچ گلایه ای  هم نداشتند. واقعیت این است که وقتی ما قبول کردیم امام جمعه یک شهر باشیم و در زمان راحتی و خوشحالی کنار مردم بودیم باید در زمان سختی هم یار مردم باشیم و کاری کنیم که بیشتر بتوانیم مشکلاتشان را بفهمیم. خانواده ما هم چون با شناخت این راه را انتخاب کردند راضی بودند و اگر راه سخت تر هم بود، قبول می کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها