بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۰۳۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰
نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا، برای کسب کرسی سناتوری ایالت یوتا در حالی وارد رقابت‌ها شده که از ایالتش به عنوان مدلی برای دولت ملی در واشنگتن یاد کرده است.
تدبیر24»میت رامنی، یکی از منتقدان جمهوری‌خواه تند و تیز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکاست با این حال در سخنانش برای اعلام نامزدی سنا، مستقیما به دولت یا ترامپ اشاره‌ای نکرد. نزدیکترین اشاره این سیاستمدار آمریکایی به ترامپ این بود که ایالت "یوتا از مهاجران غیر قانونی از سراسر جهان استقبال می‌کند، در حالی که واشنگتن یک پیام اخراج برای مهاجران می‌فرستد."

  

رامنی جمعه در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت، اگر رئیس‌جمهوری حرفی بزند یا کاری کند که خوشایند نباشد، همچنان به روند انتقادهایش ادامه می‌دهد. او گرچه تاکید کرد بار دیگر نامزد ریاست جمهوری نخواهد شد اما نامزدی مجدد برای انتخابات سنا را در صورت پیروزی در انتخابات نوامبر رد نکرد. رامنی افزود: هنوز زود است تصمیم‌گیری کنیم اما می‌دانم که برای ماندن طولانی آمده‌ام. در سن ۷۰ سالگی شاید نتوان سه یا چهار دوره ماند، اما شاید دو دوره شش ساله ممکن شود.

  

میت رامنی به این سوال که آیا خواستار تایید از سوی ترامپ می‌شود یا تایید احتمالی را می‌پذیرد، توجهی نکرد و گفت کمپین او در ایالت یوتا متمرکز است. رامنی در سال ۲۰۱۲ پس از شکست مقابل باراک اوباما، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری به همراه همسرش به ایالت یوتا رفت.

او تاجر و سیاستمدار آمریکایی است که هفتادمین فرماندار ماساچوست از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ و نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۲ بود. رامنی از اولین سخنرانی بزرگش برای کسب کرسی سناتوری خواستار اقدامی برای جلوگیری از کشتارهای مرگبار و خشونت‌های مرتبط با سلاح شد. سخنان او واکنشی به تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در فلوریدا بود که جان ۱۷ تن را گرفت.

برچسب ها: تدبیر24 ، سناتوری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها