بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۰۴۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
اسامی برندگان بخش‌های مختلف جوایز ادبی مرکز «پن» آمریکا اعلام شد.
تدبیر24»وب‌سایت مرکز «پن» نوشت: چندی پیش نام «ادنا اوبراین» به پاس فعالیت‌های این رمان‌نویس، شاعر و نمایشنامه‌نویس مطرح ایرلندی در عرصه ادبیات بین‌الملل، به عنوان برنده جایزه «پن / ناباکوف» اعلام شد و جایزه «پن / سال بلو» که ویژه فعالان ادبیات آمریکایی است، به «ادموند وایت» تعلق گرفت.

در مراسم اعطای جوایز «پن» این دوره، علاوه بر این دو نویسنده، برندگان دیگر بخش‌ها هم به جوایزشان رسیدند.

«لیلی لانگ سولجر» با پشت سر گذاشتن چهار نامزد نهایی دیگر، جایزه ۷۵ هزار دلار «پن / ژان اشتاین» را که به بهترین کتاب تعلق می‌گیرد، با «در حالی که» از آن خود کرد.

جایزه «پن / رابرت دبلوی بینگام» که ویژه بهترین رمان یا مجموعه داستان نخست است، نصیب «جنی ژانگ» شد. او با مجموعه داستان «قلب ترش» موفق به کسب این جایزه ۲۵ هزار دلاری شد.

جایزه ۵۰۰۰ دلاری بخش زندگینامه «پن / بوگارد ولد» به «جان ای. فارل» نویسنده کتاب زندگینامه «ریچارد نیکسون» اعطا شد.

نام «اورسولا کی. لوگویین» نویسنده مطرحی که در ماه ژانویه درگذشت، به عنوان برنده جایزه هنر مقاله‌نویسی «پن / دایموندستین ـ اسپیلووگل» اعلام شد. این مقاله‌نویس و استاد ادبیات علمی ـ تخیلی که در سن ۸۸ سالگی درگذشت، برای نگارش «وقتی برای تلف کردن نیست» برنده این جایزه شد.

جایزه «پن / لارا پلز» برای بهترین نمایشنامه به «لوییس آلفارو» اعطا شد و «باربارا هارشاو» موفق شد مدال «پن / رالف منهایم» را برای بهترین ترجمه دریافت کند. جایزه شعر «پن» که با نام «ولکر» برگزار می‌شود به «کامائو برت‌ویت» تعلق گرفت و «دیو کیندرد» جایزه یک عمر دستاورد ادبی در حوزه آثار ورزشی «پن / ای.اس.پی.ان» را به خانه برد.  

مجموعه جوایز «پن» با سابقه‌ای بیش از نیم قرن، برجسته‌ترین آثار ادبی آمریکا را در حوزه‌های ادبیات داستانی، شعر، ادبیات علمی - تخیلی، مقاله‌نویسی، آثار ورزشی، زندگی‌نامه، ادبیات کودک، آثار ترجمه و نمایشنامه مورد تقدیر قرار می‌دهد. این جوایز ادبی از سال ۱۹۲۲ با همکاری ۴۰۰۰ نویسنده در سراسر جهان به صورت سالانه جوایزش را اعطا می‌کند. «جان اشتاین‌بک»،‌ «سوزان سونتاگ» و «آرتور میلر» از جمله نویسندگان سرشناسی هستند که عضو این مرکز بوده‌اند.

ارزش جوایز نقدی ۲۴ بخش «پن» آمریکا به بیش از ۳۵۰ هزار دلار می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها