بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۴۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
شبکه چهار سیما قصد دارد سریال برنده جایزه امی و تحسین‌ شده «جین ایر» را از تاریخ نهم اسفند به روی آنتن ببرد.
تدبیر24»سریال «جین ایر» به کارگردانی «سوزان وایت» بر اساس معروف‌ترین رمان نوشته «شارلوت برونته»، نویسنده معروف انگلیسی ساخته شده است؛ داستانی که تاکنون در چندین فیلم و سریال و نمایش مورد اقتباس قرار گرفته است.

«سوزان وایت» کارگردان معروف تلویزیونی اهل بریتانیا، پیش از این چندین اثر تلویزیونی از جمله سریال معروف «خانه متروک» را نیز بر اساس رمان نوشته «چالز دیکنز» برای شبکه بی‌بی‌سی ساخته است.

مینی سریال چهار قسمتی «جین ایر» برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ از شبکه بی بی‌سی ۱ به روی آنتن رفت و در مجموع مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و در چندین جایزه معتبر نیز برنده و نامزد کسب جایزه شد.

داستان فیلم درباره‌ دختری به نام «جین» است که پس از دست دادن پدر و مادرش در کودکی به پرورشگاه سپرده می‌شود و بعدها به عنوان معلم در خانه فردی ثروتمند مشغول به کار می‌شود و ارباب خانه به نام آقای «راچستر» به او علاقه‌مند می‌شود، اما «جین» متوجه می‌شود وی قبلا ازدواج کرده و همسرش که دیوانه شده در طبقه بالای همان خانه زندگی می‌کند و ... .

سریال «جین ایر»


سریال «جین ایر» گرچه در مجموع روایت وفادارانه‌ای نسبت به رمان اصلی دارد اما به دلیل محدودیت‌های زمانی در سریال، برهه‌های از داستان اصلی را کوتاه کرده و یا مروری گذرا بر آن‌ها داشته است و صفحات زیادی از کتاب تنها در چند دقیقه خلاصه شده‌اند. همچنین بخش‌هایی از داستان نیز در سریال از لحاظ زمانی به عقب و جلو برده شده‌اند و چند صحنه جدید نیز به داستان اضافه شده است.

«لوکاستا میلر» منتقد نشریه گاردین درباره این اقتباس تلویزیونی از رمان «جین ایر» می‌نویسد: "این سریال نشان داد که می‌توان با روایت داستان مستقیم یک سریال درام موفق ساخت، به ویژه نقش‌آفرینی درخشان «توبی استفنز» در نقش آقای «راچستر» که حس مردانگی و در عین حال شکنندگی را به صورت توأمان به مخاطب القاء می‌کند و همچنین نقش‌آفرینی «روث ویلسون» در نقش «جین» با شخصیتی عجیب و غریب، قدرتمند و آرام.

سریال «جین ایر»

«بری گارون» از هالیوود ریپورتر نیز معتقد است سریال «جین ایر» به نویسندگی «سندی ولش» و کارگردانی «سوزان وایت» رنگ‌ جدید به رمان عاشقانه «برونته» اضافه نمی‌کند بلکه تمامی سایه‌ها و رنگ‌های داستان اصلی را می‌گیرد و آن را با شکوهی تمام بازسازی می‌کند.

سریال «جین ایر» در جوایز امی سال ۲۰۰۷ که مهترین جوایز در عرصه آثار تلویزیونی است در ۹ شاخه نامزد کسب جایزه بود که در انتها سه جایزه بهترین کارگردانی هنری، طراحی لباس و چهره‌پردازی را به خود اختصاص داد.

این سریال در بخش تلویزیونی جوایز بفتا (آکادمی فیلم و تلویزیون بریتانیا) هم در چهار شاخه بهترین بازیگر زن، چهره‌پردازی، موسیقی متن و طراحی تولید نامزد کسب جایزه بود که در نهایت موفق به کسب بفتای بهترین چهره‌پردازی شد.

«روت ویلسون» بازیگر نقش «جین» در این سریال نیز در جوایز گلدن گلوب در شاخه بهترین بازیگر زن در مینی‌سریال یا فیلم‌های تلویزیونی نامزد کسب جایزه بود.

پیش از این و در سال ۱۹۸۳ نیز یک سریال ۱۱ اپیزودی به کارگردانی «جولین آمیس» ساخته شده و از شبکه بی‌بی‌سی به روی آنتن رفته بود. تاکنون پنج فیلم سینمایی نیز به اقتباس از رمان «جین ایر» ساخت شده که «کریستی کابان» (۱۹۳۴)، «رابرت استیونسون» (۱۹۴۳)،‌ »دلبرت مان» (۱۹۷۰)، «فرانکو زفیرلی» (۱۹۹۶)، «رابرت یانگ» (۱۹۹۷) و «کری فوکاناگا» (۲۰۱۱) این فیلم‌ها را کارگردانی کرده‌اند.

این رمان در تئاتر و اُپرا نیز چندین بار مورد اقتباس قرار گرفته است.

برچسب ها: تدبیر24 ، جین ایر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها