بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۰۴۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱
نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران گفت: اگر تولیدات نساجی قیمت پایین و کیفیت قابل رقابتی داشته باشند، دیگر شاهد ورود تولیدات چینی و ترکی به کشور نخواهیم بود.
تدبیر24»علیمردان شیبانی امروز (۱۵ اسفند) در همایش تبیین نقش صنایع نساجی و تولید پوشاک در اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی استان کرمانشاه، با بیان اینکه نساجی صنعتی است که تولید نهایی آن نیاز تمام مردم است، اظهارکرد: صنعت نساجی بالاترین ارزش افزوده را بین تمام صنایع دارد.

وی ادامه داد: در صنعت نساجی می توان با کمترین سرمایه گذاری بیشترین اشتغال را ایجاد کرد.

نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران به دلایل عدم رشد صنعت نساجی کشور اشاره کرد و گفت: قوانین سخت و دست و پاگیر و قوانین مربوط به کار عملا سرمایه گذاران را از سرمایه گذاری در این صنعت منع می کند؛ لذا دولت باید قوانین کار را اصلاح کند.

وی به موضوع صادرات در صنعت نساجی پرداخت و گفت: در صادرات نساجی باید توان رقابت با صنعت نساجی دیگر کشورها را داشته باشیم، یعنی تولیداتی با قیمت پائین و کیفیت بالا داشته باشیم.

او به همسایگی ایران با ۱۶ کشور دنیا اشاره کرد و گفت: این یک مزیت فوق العاده برای ایران است که ۱۶ کشور مصرف کننده را در اطراف خود دارد. البته صادرات کار فرهنگی می خواهد که باید بستر آن را فراهم کنیم.
 
شیبانی با انتقاد از بالا بودن نرخ سود تسهیلات بخش صنعت در کشور، افزود: در هیچ کجای دنیا سود تسهیلات بخش صنعت به پنج درصد هم نمی رسد اما در کشور ما ۱۷درصد است.
 
نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران خاطرنشان کرد: طی سالهای گذشته ۹۸ درصد از صنعت نساجی ایران به دست بخش خصوصی افتاده که این یک خوش شانسی بزرگ برای این صنعت در کشور است.

وی در پایان یادآورشد: حال صنعت نساجی ایران روز به روز درحال بهتر شدن است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها