بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۰۵۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۵
حجت نظری پیشنهاد داد:
عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران پیشنهاد داد که معبری به نام زنده‌یاد "محمدبهمن بیگی" نامگذاری شود.
تدبیر24» حجت نظری، در دومین همایش بزرگداشت محمدبهمن بیگی، بنیانگذار تعلیمات عشایر در ایران که در تالار مولوی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: مرحوم استاد بهمن‌بیگی انسان بزرگی هستند که من خود را در اندازه‌ای نمی‌بینم که درباره ایشان صحبتی کنم.

او با بیان اینکه مرحوم بهمن‌بیگی انسان وارسته و خاصی بود، گفت: او سال‌ها پیش، علیرغم فرصت‌هایی که در داخل و خارج کشور داشت ترجیح داد "آموزگار خوبی‌ها” باشد و در کشورش به مردم عشایر خدمت کند. مردمی که هزاران نفر از آنان با همت او امکان درس‌خواندن را پیدا کردند.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اقداماتی که می‌توان برای بزرگ‌داشت این چهره علمی در شورای شهر انجام داد، گفت: درخواستی به کمیسیون نامگذاری شوراها نوشتم و امیدوارم در اولین فرصت، پیشنهاد نامگذاری معبر یا مکانی به نام محمدبهمن‌بیگی در جلسه این کمیسیون بررسی شود، تا معبری یا مکانی به نام ایشان نامگذاری شود.

بنا براعلام دفتر حجت نظری، او افزود: تلاش خواهم کرد و همه باید تلاش‌کنیم تا چهره‌هایی مانند مرحوم بهمن‌بیگی بیشتر شناخته شوند.

زنده‌یاد محمد بهمن بیگی، بنیانگذار نخستین مدرسه عشایری و مرکز تربیت معلم عشایر در کشور است. او در سال ۱۳۵۲ از سوی یونسکو برنده نشان ویژه پیکار با بی‌سوادی شد. فعالیت‌های بهمن‌بیگی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب هم ادامه یافت و سرانجام در یازدهم اردیبهشت ماه سال ۸۹ در سن ۹۰ سالگی درگذشت.

انتهای پیام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها