بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۵۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳
قلب کامل مصنوعی دانشگاه بهداشت و علوم "اورگان"(OHSU)برای جایگزینی دائمی با قلب اغلب بزرگسالان و کودکان 10 سال به بالا که دچار نارسایی قلبی هستند، طراحی شده است.
تدبیر24»اگرچه قلب‌های مصنوعی چندی است که وجود داشته است، اما تنها یک مورد برای استفاده انسانی در ایالات متحده آمریکا مورد تایید قرار گرفته است و تنها تا وقتی به کار گرفته می‌شود که بیماران پیوند قلب انجام دهند.

با این حال، دستگاهی که توسط دانشگاه "بهداشت و علوم اورگان" توسعه یافته است، به عنوان یک جایگزین دائمی طراحی شده است.

این قلب مصنوعی توسط دکتر "ریچارد وامپلر"(Richard Wampler)، رئیس شرکت "اورگان هارت"(OregonHeart) اختراع شده است. کار بر روی این دستگاه از سال 2014 شروع شده بود.

از زمانی که این شرکت سال گذشته فعالیت خود را متوقف کرد، دانشگاه به تنهایی توسعه آن را ادامه داد.

این دستگاه در تلاش برای به حداقل رساندن احتمال خطای مکانیکی، بر خلاف دیگر قلب‌های مصنوعی، ساده ساخته شده است و تنها یک بخش متحرک دارد و هیچ دریچه‌ای وجود ندارد که بتواند گیر کند.

قسمت متحرک یک میله توخالی پوشیده شده با آلیاژ تیتانیوم است که داخل یک لوله تیتانیومی به جلو و عقب حرکت می‌کند و در داخل آن لوله بر روی یاتاقان‌های هیدرودینامیکی معلق است.

این دستگاه مشابه دو دریچه پایین قلب(بطن‌ها) کار می‌کند که ابتدا خون را به ریه‌ها و سپس به سراسر بدن منتقل می‌کند.

ویژگی دیگری که قلب مصنوعی دانشگاه "OHSU" را از دستگاه‌های دیگر متمایز می‌کند این واقعیت است که جریان خونی ایجاد می‌کند که مشابه با ضربان طبیعی انسان است.

به گفته محققان این دانشگاه، این دستگاه آسیب خون و لخته شدن را به حداقل می‌رساند و همچنین ممکن است خطر خونریزی گوارشی و سکته را کاهش دهد.

نیروی این قلب مصنوعی از یک جعبه باتری قابل شارژ تامین می‌شود که می‌تواند در جیب یا کمربند حمل شود. امید است که باتری در نهایت زیر پوست کاشته شود و سپس با استفاده از یک منبع خارجی شارژ شود.

نسخه‌های قبلی قلب مصنوعی "OHSU" در دوره‌های کوتاه مدت روی گاو و گوسفند موفقیت‌آمیز بوده است. دانشمندان اکنون در حال توسعه یک مدل کوچک‌تر هستند که امیدوارند در آزمون‌های سه ماهه در گوسفند موفقیت‌آمیز باشد و در نهایت بتوان آزمایشات انسانی را دنبال کرد.

برچسب ها: تدبیر24 ، قلب مصنوعی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها