بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰
پری‌دخت بنان در رادیو مطرح کرد
سرود «ای ایران ای مرز پرگهر» یکی از معروفترین قطعه‌های موسیقی ایرانی است. پری بنان امروز در «یادنامه رادیو» بار دیگر داستان توهین انگلیسی‌ها به سربازان ایرانی و سروده شدن این قطعه موسیقی را روایت کرد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، امروز پری دخت آور همسر مرحوم غلامحسین بنان مهمان برنامه «یادنامه رادیو» رادیو نمایش بود. او در این برنامه از خاطراتش در مورد بنان و آوازهای معروف او صحبت می‌کرد.

یک از آوازهایی معروف بنان سرود «ای ایران ای مرز پرگهر» است. پری بنان درباره چگونگی سروده شدن این قطعه به داستانی جالب اشاره کرد که در کتاب خاطرات اسماعیل نواب صفا، نویسنده و شاعر ایرانی آمده است. نواب صفا در کتاب خاطرات خود به نقل از حسین گل گلاب، شاعر این سرود آورده‌است: وقتی در سال 1323 ایران تحت اشغال متفقین بود. بعد از ظهر یکی از روزهای تابستان در خیابان، شاهد حرکات دور از نزاکت بعضی از سربازان انگلیسی با مردم بودم و از ناراحتی نمی‌دانستم چه کنم، بی اختیار راه انجمن موسیقی را که تازه تأسیس شده بود، پیش گرفتم. وقتی روح الله خالقی مرا دید گفت: چرا ناراحتی؟ واقعه را برایش تعریف کردم. او گفت ناراحتی فایده‌ای ندارد بیا کاری کنیم و سرودی بسازیم. این بود که سرود ای ایران خلق گردید.

پری بنان در ادامه گفت: پس از سروده شدن این ترانه، گل گلاب با بنان تماس می‌گیرد و از او می‌خواهد این ترانه را بخواند. بنان به سرعت این ترانه را حفظ می‌کند و آن را می‌خواند.

قطعه «ای ایران» را روح‌الله خالقی در سال 1323 در آواز دشتی بر روی شعری از حسین گل‌گلاب ساخت. ناصر تقوایی نیز در سال 1368 فیلمی با این نام ساخت. داستان فیلم به ماجراهای حین انقلاب اسلامی ایران برمی‌گردد. بازیگران چون اکبر عبدی، حمید جبلی، غلامحسین نقشینه، محمد ورشوچی و حسین سرشار در این فیلم ایفای نقش کردند.

داستان فیلم «ای ایران» مربوط به گروهبان مکوندی است که در بحبوحه انقلاب به ماسوله می‌رود و مردم را آزار می‌دهد. او برای آن که منطقه تحت نفوذش از شهرهای دیگر کم نیاورد حکومت نظامی اعلام می‌کند. کسبه بازار، معلم‌ها و دانش‌آموزان مدرسه با او مقابله می‌کنند و فرزندش را می‌آزارند. همزمان با فرار شاه از کشور به پاسگاه تحت فرماندهی او که جشنی به بهانه ارتقای درجه مکوند در آن برپا است، هجوم می‌برند و بساطش را به هم می‌ریزند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها