بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۰۵۳۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
دانشمندان ژاپنی باور دارند با پیوند اندام داخلی خوک‌ها پس از اصلاح ژنتیکی آنها، می‌توان عمر انسان را افزایش داد.

تدبیر24»این امکان وجود دارد که در آینده نزدیک بتوانیم برای افزایش طول عمر، از خوک‌ها استفاه کنیم.

گروهی از دانشمندان ژاپنی می‌گویند، توانسته‌اند خوک‌هایی را با اندام‌های داخلی اصلاح شده ژنتیکی با هدف پیوند به انسان پرورش داده‌اند.

این خوک‌ها، نخستین حیوانات پرورش یافته برای فرآیند "زنوترنسپلنتیشن"(xenotransplantation) هستند. در این فرآیند، سلول‌ها، اندام‌ها و بافت‌های زنده گونه‌های مختلف، به یکدیگر پیوند زده می‌شوند.

این گروه متشکل از دانشمندان "دانشگاه میجی" (Meiji University) و "دانشگاه دولتی کیوتو" (Kyoto Prefectural University) در ژاپن، امیدوارند تا اوایل سال آینده، این خوک‌ها را به یک شرکت خصوصی ارائه دهند.

خوک‌ها، موارد مناسبی برای بررسی چگونگی درمان یا پیشگیری از بیماری‌های خاص در انسان‌ هستند و دلیل این موضوع، شباهت بدن خوک با بدن انسان است.

"هیروشی ناگاشیما" (Hiroshi Nagashima)، استاد دانشگاه میجی و پژوهشگر ارشد این پروژه، چندین سال را برای اصلاح ژنتیکی خوک‌ها به عنوان مدل‌ بیماری‌های ژنتیکی انسان سپری کرده و اکنون راهی را برای پرورش اندام‌های داخلی بدن خوک‌ها و نهایتا پیوند آنها به بدن انسان، ابداع کرده است.

دانشمندان برای انجام این کار، سلول‌های بنیادی یک انسان بیمار را به جنین‌های خوک که از نظر ژنتیکی اصلاح شده بودند، تزریق کردند. این سلول‌ها فاقد توانایی رشد پانکراس بودند اما با تزریق به جنین خوک، این خلاء جبران شد. سلول‌های بنیادی انسانی در جنین خوک امکان رشد یافتند و پانکراس به وجود آمد.

دانشمندان امیدوارند با استفاه از این روش، بتوانند انسان‌هایی که مبتلا به نارسایی اندام‌های داخلی هستند و نمی‌توانند عضو پیوندی پیدا کنند، نجات دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها