ارتباط FATF با منافع ملی قنبری

ارتباط FATF با منافع ملی

چندی است که بحث الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با حمایت مالی تروریسم و بررسی این موضوع حاشیه‌های زیادی در مجلس ایجاد کرده و دلواپسان همچون موارد گذشته بدون درک و آگاهی دقیق از این کنوانسیون با توسل به ابزارهای مرسوم خود یعنی ایجاد تنش در مجلس موفق شدند بررسی این طرح را تا 2 ماه به تاخیر بیندازند.
ابهام در مصوبه تجمعات کشاورز

ابهام در مصوبه تجمعات

اصل 27 قانون اساسی آزادی تجمعات را به طور مطلق به عنوان یکی از حقوق ملت ایران بیان کرده است. از طرفی قانون اساسی مقرر داشته که تشکیل احزاب، انجمن‌ها و تشکل‌ها آزاد است اما در عین حال صریحا اعلام کرده هیچ کس را نمی‌توان به عضویت در حزبی مجبور و یا از عضویت افراد در احزاب ممانعت به عمل آورد.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - 2018 June 18
کد خبر: ۱۰۵۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
رئیس مرکز بهداشت خوزستان با تأکید بر لزوم دقت در خرید آجیل بهداشتی برای عید نوروز توصیه کرد که در این ایام از آجیل خام استفاده شود.

تدبیر24»دکتر شکرالله سلمان‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بهتر است مردم در این ایام از آجیل خام استفاده کنند زیرا آجیل خام فیبر بالایی دارد و فیبر سرعت جذب قند را کاهش می‌دهد و جذب کلسترول و سموم به بدن را کمتر می‌کند.

وی افزود: معمولا در آجیل‌های بوداده از نمک و برخی ادویه‌جات و رنگ‌ها استفاده می‌شود که این مواد برای بدن مضر هستند. افرادی که بیماری‌های قلبی و عروقی دارند باید به این موارد دقت بیشتری کنند.

سلمان‌زاده تصریح کرد: از بوی آجیل می‌توانیم متوجه شویم که آجیل در شرایط مطلوب نگهداری شده است یا خیر. آجیل و خشکبار از جمله تنقلاتی هستند که اگر به مدت طولانی در شرایط نامناسب محیطی و در رطوبت بالا قرار گیرند به نوعی قارچ آلوده می‌شوند. این قارچ با نفوذ به داخل مغزها، آنها را آلوده کرده و با تولید نوعی سم آفلاتوکسین که از قارچ‌ها ترشح می‌شود، عوارضی را در بدن مصرف‌کننده مخصوصا برای کبد ایجاد می‌کند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نشانه‌های کهنه بودن آجیل ادامه داد: اگر مغزهای آجیل پوکی، سوراخ و کپک داشته باشند یا تغییر رنگ داده باشند، کهنه هستند و باید از خرید چنین آجیلی پرهیز شود.

وی افزود: گاهی اوقات در برخی آجیل‌ها از رنگ‌های مصنوعی استفاده می‌شود که می‌تواند برای بدن مضر باشد. با نگهداشتن آجیل برای چند دقیقه در دست اگر روی دست تغییر رنگ ایجاد شد نشان از استفاده رنگ مصنوعی در آجیل است که چنین آجیلی نباید مصرف شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها