بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۰۵۶۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰
شورای امنیت سازمان ملل متحد جلسه‌ای فوری برای بررسی مسمومیت جاسوس سابق روس و دخترش در شهر سالزبری انگلیس برگزار کرد.
تدبیر24»ساعاتی پیش انگلیس خواهان تشکیل این جلسه فوری شورای امنیت شده بود.

طبق اعلام وزارت خارجه انگلیس، درخواست این جلسه با هدف اطلاع‌رسانی درباره تحقیقات مربوط به مسمومیت سرگئی اسکریپال، جاسوس سابق روس ارائه شده است.

نماینده انگلیس در سخنانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت که مسکو در یک شهر انگلیس از سلاحی چنان وحشتناک استفاده کرده که کاربرد آن در جنگ ممنوع است.

جاناتان الن، معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل، روسیه را به نقض تعهداتش براساس کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی متهم کرد.

در مقابل واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل نقش مسکو در این حمله را رد کرد و خواستار ارائه شواهد عینی از سوی انگلیس در حمایت از این ادعا شد.

نیکی هیلی، سفیر آمریکا هم گفت که واشنگتن در همبستگی کامل در کنار انگلیس می‌ایستد. او گفت، آمریکا همیشه در مواقع نیاز در کنار انگلیس خواهد بود.

ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس که روز چهارشنبه گزارشی از سوی مدیران سازمان‌های اطلاعاتی دریافت کرد، گفت: هیچ نتیجه‌گیری محتمل دیگری غیر از نقش داشتن دولت روسیه وجود ندارد.

او افزود، فاجعه‌بار است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تصمیم گرفته این گونه عمل کند.

انگلیس پیشتر اعضای ناتو را هم در جریان تحقیقات خود در این زمینه قرار داده بود. در این جلسه، اعضای ناتو نگرانی عمیق خود را درباره استفاده از سم اعصاب ابراز کرده و آن را نقض آشکار عرف و توافق‌های بین‌المللی خوانده‌اند.

پیش از این نخست‌وزیر انگلیس در سخنان خود در مجلس عوام گفته بود: پس از تحقیقات به طور قطع به این نتیجه رسیدیم که روسیه با استفاده از ماده سمی مسئول سوءقصد به جان جاسوس سابق روس بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، او اعلام کرد، ظرف هفته آینده ۲۳ دیپلمات روس را اخراج کرده و تمامی روابط خود در سطوح عالی را با مسکو به حالت تعلیق درمی‌آورد.

در واکنش، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، اقدامات خصمانه انگلیس علیه مسکو به بهانه مسمومیت جاسوس سابق روس به طرز بی‌سابقه‌ای تحرک‌آمیز است که بدون واکنش باقی نخواهد ماند.

سفارت مسکو در لندن هم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که الکساندر یاکونکو، سفیر روسیه احضار و به او اطلاع داده شده که ۲۳ دیپلمات روس از سوی انگلیس «عنصر نامطلوب» قلمداد شده‌اند. در این بیانیه آمده است: ما این اقدام خصمانه را کاملا غیرقابل قبول، بدون توجیه و کوته‌بینانه تلقی می‌کنیم. تمامی مسئولیت‌های آسیب دیدن روابط میان لندن و مسکو متوجه رهبری سیاسی کنونی انگلیس است.

در پی بالا گرفتن تنش‌ها میان لندن و مسکو، وزارت امور خارجه انگلیس به اتباع این کشور که به روسیه سفر ‌می‌کنند، هشدار داد که مراقب خود باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها