بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۰۵۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
قیمت نفت روز جمعه بدنبال دورنمای مثبت از تقاضای جهانی که رشد روزافزون تولید آمریکا را تحت الشعاع قرار داد، افزایش یافت و رشد هفتگی را به ثبت رساند.
تدبیر24»بهای معاملات آتی نفت برنت ۱.۰۹ دلار یا معادل ۱.۷ درصد افزایش یافت و در ۶۶.۲۱ دلار در هر بشکه بسته شد.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در آوریل که روز سه‌شنبه منقضی شد، ۱.۱۵ دلار یا ۱.۹ درصد رشد کرد و در ۶۲.۳۴ دلار در هر بشکه بسته شد.

برنت برای کل هفته یک درصد و وست تگزاس اینترمدیت ۱.۴ درصد افزایش نشان داد که دومین افزایش هفتگی متوالی برای هر دو قیمت پایه بود.

صعود ارزش معاملات وال‌استریت از قیمت نفت که اخیرا با شاخص‌های سهام آمریکا هم جهت شده است، حمایت کرد.

براساس گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا در هفته گذشته با چهار حلقه افزایش به ۸۰۰ حلقه رسید که هفتمین افزایش هفتگی در هشت هفته گذشته بود.

آژانس بین‌المللی انرژی پنج‌شنبه گذشته پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی برای نفت امسال جهش پیدا خواهد کرد، اما میزان عرضه با روند سریع‌تری رشد می‌کند که در نتیجه سطح ذخایر را بالا خواهد برد.

بر اساس گزارش رویترز، این آژانس پیش‌بینی خود برای تقاضا برای نفت در سال میلادی جاری را ۹۹.۳ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۹۷.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۷ افزایش داد و اعلام کرد انتظار دارد عرضه از سوی کشورهای غیراوپک ۱.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۸ رشد کند و به ۵۹.۹ میلیون بشکه در روز برسد که عمده این رشد عرضه، از سوی آمریکا خواهد بود.

اوپک و ۱۰ تولیدکننده خارج این سازمان از ژانویه ۲۰۱۷ با هدف حذف اشباع عرضه جهانی محدودیت عرضه خود را آغاز کرده‌اند اما افزایش تولید نفت آمریکا در سال جاری از میزان کاهش تولیدی که توسط کشورهای اوپک و غیراوپک به سرکردگی عربستان سعودی و روسیه برای تقویت قیمت‌ها انجام می‌شود، فراتر رفته است که به معنای از دست رفتن سهام بازار برای اوپک است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها