بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۵۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
گروه عفو بین الملل اعلام کرد شرکت‌های رویال داچ شل و اِنی ممکن است مقامات نیجریه ای را فریب داده و آلودگی‌های نفتی را به دزدی و خرابکاری نسبت داده باشند تا از پرداخت خسارت به مناطق آسیب دیده اجتناب کنند.
تدبیر24»این گروه مستقر در لندن در گزارشی اعلام کرد محققان عفو بین الملل حداقل ۸۹ آلودگی نفتی را شناسایی کرده اند که به شکل نادرست به عنوان خرابکاری معرفی شده اند در حالیکه در واقعیت، ناشی از اشتباهات عملیاتی بوده اند. از این موارد، ۴۶ مورد مربوط به شل و ۴۳ مورد مربوط به انی بوده است. اگر این مسئله تایید شود، به معنای آن است که ده‌ها منطقه ای که از این آلودگیها آسیب دیدند، خسارتی که واجد آن بودند را دریافت نکرده‌اند.

شل و انی به همراه شرکتهای اکسون موبیل، شورون و توتال، جوینت ونچرهایی با شرکت ملی نفت نیجریه دارند که عمده نفت این کشور را تولید می‌کنند. در منطقه جنوب نیجریه که مرکز عمده تولید نفت و گاز این کشور است، جوامع محلی اغلب با شرکتهای انرژی بر سر مشکلات آلودگی و آسیبهای محیط زیستی درگیری دارند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، واحد شل در نیجریه در بیانیه ای ادعای محققان عفو بین الملل را تکذیب کرد و بی پایه و اساس خواند.

عفو بین الملل اعلام کرده جزییات آلودگی‌های نفتی که از سال ۲۰۱۱ شل مسبب آنها بوده و آلودگی‌هایی که از سال ۲۰۱۴ انی در آنها مقصر بوده است، به دولت نیجریه ارائه شده و از دولت این کشور خواسته شده است تحقیقاتی را در این زمینه بازگشایی کند.

شرکت اِنی در بیانیه ای اعلام کرد حجم آلودگی‌های نفتی این شرکت در منطقه نیجر دلتا بیش از ۵۰ درصد در سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سال ۲۰۱۴ کاهش یافت. اظهارات عفو بین الملل صحیح نبوده و در برخی از موارد قابل قبول نیست.

شل و انی از ۵ مارس در خصوص اتهامات رشوه مربوط به یک میدان نفتی نیجریه در ایتالیا تحت محاکمه قرار گرفته اند. این شرکتها متهم شده اند ۱.۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱ به دولت نیجریه پرداخت کرده اند تا مجوز حفاری در آبهای عمیق سواحل این کشور را دریافت کنند.


برچسب ها: تدبیر24 ، دروغگویی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها