مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: برای حفظ سلامت خود و خانواده از آب لوله کشی شهرها ذخیره و به هنگام مسافرت از آن استفاده کنید
تدبیر24»محمدرضا قلعه گلاب افزود: به هنگام سفر برای نگهداری غذاهای
داغ از ظروف یکبار مصرف گیاهی یا آلومینیومی استفاده و از خرید هرگونه مواد
خوراکی از فروشندگان دوره گرد جداً خودداری نمایید
.
وی با بیان اینکه در صورت بروز هر گونه علائم تهوع، استفراغ و
اسهال باید به اولین مرکز درمانی مراجعه کرد، اظهارکرد: از خوردن غذا و
آشامیدنی ها در رستوران و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را
رعایت نمی کنند خودداری کنید .
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
خاطرنشان کرد: مسافران می توانند برای آشنایی بیشتر با وضعیت بهداشتی
رستوران ها از اپلیکشین درجه بندی رستوران ها استفاده کنند که این اپلیکیشن
از طریق اینترنت قابل مشاهده است .
قلعه گلاب با اشاره به اینکه در مسافرت باید همواره صابون
مایع به همراه داشت، ادامه داد: قبل از مصرف غذا و یا پس از اجابت مزاج،
دست های خود را از وجود میکروب های بیماری زا پاک کرده و در هنگام مسافرت
استحمام روزانه داشته باشید و برای اجتناب از اطلاع به بیماری های عفونی،
روده ای و پوستی همواره از وسایل شخصی استفاده کنید .
وی تصریح کرد: در حین مسافرت مسمومیت با گاز منواکسید کربن را
جدی گرفته و از وسایل گرمایشی مانند زغال، پکنیک در فضای بسته مانند چادر
مسافرتی و کابین خودرو که باعث مسمومیت و خفگی می شود خودداری نمایید .
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
اضافه کرد: از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید به ویژه از ساعت 10
صبح تا 14 ظهر دوری کرده و در فضای باز حتما از عینک آفتابی ضد پرتو های
فرابنفش خورشیدی با فاکتور حفاظتی تا400 نانومتر استفاده کنید.