بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۵۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶
رئیس‌ جمهور در دیدار وزیر خارجه عمان:
رئیس جمهور در دیدار یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان، مناسبات و همکاری‌های دو کشور را دوستانه، برادرانه و رو به گسترش دانست و بر ضرورت تلاش در راستای توسعه و تقویت بیش از پیش روابط تهران – مسقط تأکید کرد.

تدبیر24»حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز یکشنبه در این دیدار ،  توسعه روابط بانکی و تسهیلات برای رفت و آمد تجار دو کشور را در گسترش مناسبات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی فی ما بین حائز اهمیت برشمرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران مصمم به توسعه همه جانبه روابط و مناسبات و همکاری‌ها با عمان است.

دکتر روحانی با اشاره به ضرورت تشویق کارآفرینان و فعالان اقتصادی دو کشور برای انجام سرمایه‌گذاری‌ها و پروژه‌های مشترک در ایران و عمان، اظهار داشت: امروز ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فراوان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، پتروشیمی، انرژی، فولاد، آلومینیوم، راه‌آهن و توسعه بنادر، در ایران وجود دارد که سرمایه گذاران عمانی هم می‌توانند در این پروژه‌ها مشارکت داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه توسعه بنادر چابهار و جاسک و اتصال راه‌آهن چابهار به زاهدان در توسعه مناسبات اقتصادی کشورهای منطقه تأثیرگذار خواهد بود، بر ضرورت تلاش برای اجرای هر چه سریع‌تر توافقات و پروژه‌های مشترک دو کشور در بخش‌های مختلف بویژه انرژی و ترانزیت تأکید کرد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه امروز ایران و عمان مسئولیت سنگینی در قبال مسایل منطقه به دوش دارند و باید با استفاده از تجارب خود در راستای توسعه صلح و ثبات منطقه گام بردارند، افزود: هر چه منطقه ناامن و بی‌ثبات‌تر باشد، کشورهای منطقه بیش از همه متضرر خواهند شد.

رئیس جمهور اوضاع انسانی در یمن را بسیار بحرانی و نگران‌کننده دانست و با تأکید بر ضرورت ارسال کمک‌های دارویی و غذایی برای مردم یمن و تلاش برای پایان دادن بمباران و کشتار مردم اظهار امیدواری کرد همکاری‌های متقابل ایران و عمان بتواند موجب کمک‌ به مردم یمن و برقراری صلح و آرامش در این کشور شود.

یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان نیز با اشاره به روابط و همکاری‌های دوستانه و رو به گسترش دو کشور در سال‌های اخیر، گفت: عمان همواره خواستار برقراری مناسبات همه جانبه و حداکثری با جمهوری اسلامی ایران بوده و در این راستا تلاش می‌کنیم تا گام‌های جدیدی را در مسیر گسترش همکاری‌های تجاری و فرهنگی در تهران – مسقط برداریم.

وزیر امور خارجه عمان با اشاره به ضرورت تسهیل در روابط بانکی ایران و عمان، برقراری تجارت مستقیم و استفاده از پول ملی در این مناسبات، اظهار داشت: باید بازرگانان و فعالان اقتصادی دو کشور برای انجام همکاری‌های نزدیک‌تر و سرمایه‌گذاری‌های مشترک تشویق و ترغیب شوند.

بن علوی توسعه بندر چابهار و راه‌آهن کریدور شمال – جنوب را در تجارت بین‌المللی مؤثر دانست و خواستار توسعه روابط و مناسبات دو کشور در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، ترانزیت، همکاری‌های بندری و روابط تجاری و اقتصادی شد.

وزیر امور خارجه عمان با تقدیر از اهتمام و جدیت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت صلح و ثبات در منطقه، گفت: درگیری‌ها در یمن جز مصیبت و نابسامانی نتیجه‌ای برای منطقه به همراه نداشته و باید تلاش کنیم تا هر چه سریع‌تر، کشتار مردم در این منطقه به پایان رسیده و کمک‌های انسان‌دوستانه به دست مردم برسد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها