بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۰۶۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۶
یک مطالعه بزرگ در انگلیس نشان می‌دهد در حالی که موارد سرطان ناشی از سیگار رو به کاهش است، موارد سرطان ناشی از اضافه وزن یا چاقی در حال افزایش است.
تدبیر24»تحقیقات انگلیسی‌ها بر روی سرطان نشان می‌دهد که یک سوم از کل موارد سرطان، یعنی حدود ۱۳۵ هزار مورد قابل پیشگیری است.

موسسه خیریه انگلیس با اشاره به این نکته که اقدامات بیشتری برای مقابله با تهدیدات چاقی علیه سلامتی لازم است، اضافه وزن را عامل ۶.۳ درصد از سرطان‌ها اعلام کرد. این آمار در سال ۲۰۱۱، ۵.۵ درصد اعلام شده بود. این در حالی است که آمار سیگار به عنوان یکی از علل سرطان رو به کاهش است.

مهم‌ترین عوامل سرطان در انگلیس سیگار، چاقی و قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراءبنفش خورشید هستند که اکنون کاهش سهم سیگار و افزایش سهم چاقی در سرطان اتفاق افتاده است.

سهم سیگار در سرطان‌ها از ۱۹.۴ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۱۵.۱ درصد کاهش یافته است. سرطان‌های ناشی از اشعه ماوراءبنفش نیز سهم ۸.۳ درصدی دارد که حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ مورد را شامل می‌شود.

از دیگر عوامل سرطان می‌توان به نوشیدن الکل و کمبود فیبر موجود در رژیم غذایی اشاره کرد.

بر اساس ارقام منتشر شده از تحقیقات سرطان در انگلیس، استراتژی‌های دولت برای جلوگیری از استعمال دخانیات و پیشگیری از سرطان تاکنون نتیجه‌بخش بوده ولی در مورد چاقی و اضافه وزن تاکنون اقدامات تاثیرگذاری صورت نگرفته است.

کاهش آمار اضافه وزن و چاقی، به طور قابل توجهی کاهش آمار سرطان را در پیش خواهد داشت.

به گزارش بی‌بی‌سی، با این حال تجزیه و تحلیل‌های کلی نشان می‌دهد که سرطان‌های قابل پیشگیری از ۴۲.۷ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۳۷.۷ درصد کاهش یافته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها