بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۰۶۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷
عضو هیأت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله در مورد زلزله اخیر شرق تهران با بزرگای ۴.۲ ریشتری، گفت: این زلزله در پهنه شمال گسله ایوانکی و پهنه گسله گرمسار و جنوب گسل مشا رخ داده است.

تدبیر24»دکتر زارع در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به زلزله اخیر حوالی کیلان اظهار کرد: بیان قطعی مبنی بر بی‌اثر بودن لرزه‌خیزی در این محدوده تهران علمی و معتبر نیست.

وی افزود: زلزله کوچک با بزرگای ٣.٧ جمعه شب ۲۰ بهمن ماه ۹۶ در شمال گسل ایوانکی در جنوب شرق تهران نشانگر فعال بودن گسل ایوانکی بود. این گسل در تاریخ ۱۷ آبان ۸۸ و ۲ اسفندماه ۸۹ دو زلزله با بزرگای ٤ نشان داده است.

زارع خاطرنشان کرد: گسله ایوانکی که انتهای شمال غربی آن به منطقه ١٥ تهران می‌رسد، توان لرزه‌زایی تا بزرگای ٧.٥ را داراست. گسل ایوانکی سابقه رخداد زمین‌لرزه‌های تاریخی را دارد و به احتمال زیاد زلزله‌های تاریخی ٧٤٣ میلادی و ٨٥٥ میلادی که ری را ویران کرده با جنبایی این گسل رخ داده‌اند.

وی یادآور شد: شبکه لرزه‌نگاری کشور در صورت توسعه و ساماندهی به صورت برخط و تجهیز با دستگاه‌های مدرن و برخط (سنجشگرهای باند پهن زلزله نگار و شتابنگاری، ژئوفیزیکی و ژئودتیک) می‌تواند به برآورد و پیش‌یابی زلزله‌های مهم بعدی و تعیین پهنه‌های پرتنش از نظر رخداد زلزله بعدی کمک کند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله تصریح کرد: سامانه‌های پایش میکروژئودزی میتواند میزان لغزش بر روی این پهنه جنوب البرز را مشخص کند و روند تغییرات تنش و تغییرشکل در پوسته را مشخص و در نهایت به پایش های پیشیابی زمین‌لرزه‌ها کمک کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها