بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۷۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰
نوبخت:
بنابر اعلام رئیس سازمان برنامه و بودجه منابع لایحه بودجه ١٣٩٦ تا ٣٢٠ هزار میلیارد تومان یعنی رقم پیش بینی شده دولت محقق شده است.
تدبیر24»امروز سه شنبه محمد باقر نوبخت در نشستی خبری به تببین عملکرد بودجه ١٣٩٦ پرداخت.

وی گفت که پیش بینی ما در لایحه بودجه سال قبل بر این بود که منابع و مصارف حدود ٣٢٠ هزار میلیارد تومان است، اما مجلس تشخیص داد که باید ٢٦ هزار میلیارد اضافه شود، گرچه ما تحلیل کردیم که امکان تحقق آن چندان وجود ندارد، ولی در نهایت مصوب شد. این در حالی است که گزارش خزانه نشان می‌دهد منابع محقق شده ٣٢٠ هزار میلیارد تومان بوده که بیانگر تحقق دقیق پیش بینی دولت در لایحه و حدود ٩٢ درصد مصوب مجلس است. بر این اساس مبلغ اضافه شده در مجلس محقق نشده است.

به گفته نوبخت عملکرد منابع و مصارف عمومی بودجه سال قبل نسبت به سال ١٣٩٥ تا ١٣ درصد رشد داشته است. این در حالی است که در بخش درآمدها به عنوان قسمتی از منابع عمومی ١٦٧ هزار میلیارد تومان محقق شده که در مقایسه با لایحه پنج درصد افزایش و نسبت به مصوب ٣.٨  کاهش  دارد. درآمد مالیاتی و گمرک در مجموع حدود ١١٥ هزار میلیارد تومان بوده که سهم مالیات نزدیک به ٩٣ هزار میلیارد تومان است. البته از نظر ما ٩٦ هزار میلیارد تومان است چون سازمان مالیاتی یک طلب ٣٠٠٠ میلیاردی یک پیمانکار طلبکار از دولت را تهاتر کرد و ما خواستیم که در ازای این طلب، مالیات از او گرفته نشود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها