بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۱۰۷۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵
روز 12 آوریل 1961 برابر با 23 فروردین 1340 یک نام, تیتر تمام روزنامه‌های جهان شد: یوری الکسیویچ گاگارین.
تدبیر24»او سفری یک ساعت و چهل و هشت دقیقه داشت که حتی در آن زمان هم چندان طولانی به شمار نمی‌رفت. زمان سفر او مهم نبود, اهمیت سفر گاگارین در ارتفاع و مسیری بود که او طی کرد: او زمین را در ارتفاعی 327 کیلومتر چرخیده بود و نام خود را در تاریخ سیاره ما به عنوان "نخستین فضانورد جهان" به ثبت رساند.

«یوری الکسیویچ گاگارین» روز 9 مارس سال 1934 در دهکده «کلوشین»  که در حدود 161 کیلومتری غرب مسکو قرار دارد به دنیا آمد. پدرش «الکسی ایوانویچ گاگارین»  کشاورز و مادرش، «آنا تیموفیونا گاگارینا» چوپان بود. گاگارین در سال 1941 پا به مدرسه گذاشت، اما حمله نازی‌ها باعث تعطیلی مدرسه شد و آلمان‌ها، منزل خانواده او را اشغال کردند.

گاگارین و خانواده‌اش به اجبار یک زیر زمین برای خود ساختند و تا پایان جنگ در آنجا به سر بردند. آنها بعد از جنگ به شهر کوچک «گژانسک»  که امروز به افتخار او، «گاگارین» نامیده می‌شود، مهاجرت کردند و در این شهر بود که او مجدداً به مدرسه رفت. پس از پایان دوره دبیرستان وارد آموزشگاه خلبانی شد و در نهایت به نیروی هوایی شوروی پیوست.

 گاگارین در 1960 جزو نخستین گروه کیهان نوردان انتخاب شد و در 12 آوریل 1961 با سفینه «وستک-1» به فضا سفر کرد.  وستک -1 در مداری با اوج 327 کیلومتر و حضیض  169 کیلومتر به گرد زمین چرخید. این سفینه پس از طی مسافت 40868 کیلومتر که 108 دقیقه طول کشید به زمین بازگشت.

آنچه می‌بینید منتخبی از عکس‌های کمتر دیده شده او و صفحاتی از روزنامه اطلاعات است که پرواز گاگارین را منتشر کرده است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها