بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۱۰۷۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸
«جالبه با این پیشرفتی که ما تو تکنولوژی و علوم مختلف داشتیم هنوز ایشون بعضی از خبرهای عادی رو جوری عجیب نشون میدن که آدم می‌مونه چی بگه، جهت اطلاع ایشون عرض کنم اول این که امروزه افرادی مثه دیوید کاپرفیلد و کریس انجل نشون دادن که آدم اگه بخواد، با زنجیر شدن هم می‌تونه خودشوغیب کنه (ر.ک. خاوری‌نامه جلد۲) دوم این که اصلاً قرار نیست کسی غیب بشه. خیالتون راحت باشه که ایشون یه تک پا رفتن سر کوچه روزنامه بخرن بیان، سه نفر هم منتظرن تا برگشتن؛ مستقیم میان برای اجرای حکم.»
تدبیر24»روزنامه ایران نوشت: «خبرآنلاین مطلبی را از محمد مهاجری (فعال سیاسی) با تیتر: «شاید این بار تتلو هم نیاید سمت ما اصولگراها» منتشر کرد.

مهاجری در بخشی نوشته است: «خرد سیاسی حکم می‌کند که به‌ جای این که از پشیمان شدن این خانم بازیگر و آن آقای بازیکن قند توی دلمان آب کنیم، برویم سراغ روش‌های نان و آبدارتر. چون بعید نیست حتی همان تتلو که دفعه قبل با لطایف الحیل کشاندیمش سمت خودمان، این بار بگذارد توی کاسه ما اصولگراها!»

از این متن این گونه برداشت می‌شه که اصولگراها برای پشیمانی خانم یا آقای بازیگر تو دلشون قند آب می‌شد! همچنین روش‌های قبلی‌شون روش‌های نون و آب‌داری نبوده! و این که با لطایف‌الحیل تتلو رو آورده بودن که بذاره تو کاسه جناح رقیب! همچنین، این دفه گویا خطر تتلو جدیه!

مصطفی ترک همدانی (وکیل پرونده تأمین اجتماعی) در مورد عدم دسترسی به سعید مرتضوی، به ایلنا گفت: «گمان می‌کنم آقای مرتضوی حدود ۹ محافظ داشتند که هر شیفت ۳ نفر از وی محافظت می‌کنند (شاید این تعداد کمی کمتر یا بیشتر باشد).»

وی ادامه داد: «عجیب است با این همه مراقب، چگونه از مرتضوی بی‌اطلاع هستند؟»

جالبه با این پیشرفتی که ما تو تکنولوژی و علوم مختلف داشتیم هنوز ایشون بعضی از خبرهای عادی رو جوری عجیب نشون میدن که آدم می‌مونه چی بگه، جهت اطلاع ایشون عرض کنم اول این که امروزه افرادی مثه دیوید کاپرفیلد و کریس انجل نشون دادن که آدم اگه بخواد، با زنجیر شدن هم می‌تونه خودشوغیب کنه (ر.ک. خاوری‌نامه جلد۲) دوم این که اصلاً قرار نیست کسی غیب بشه. خیالتون راحت باشه که ایشون یه تک پا رفتن سر کوچه روزنامه بخرن بیان، سه نفر هم منتظرن تا برگشتن؛ مستقیم میان برای اجرای حکم.

همچنین روزنامه جوان در پاسخ به توئیت «حسام‌الدین آشنا» که گفته بود: «مراقب باشیم مرتضوی خاوری نشود، نه فرار کند و نه فراری داده شود» در تأیید این که مرتضوی باید مجازات شود، نوشت: «اگر کسی قرار است ایشان را فراری دهد باید دولت متبوع آشنا که فرودگاه‌ها را در اختیار دارند کنترل کنند.» از جایی که بنده همیشه طرفدار استفاده از صنایع و آرایه‌های ادبی در اعلام مواضع بودم، از این نوع نوشتار استقبال می‌کنم، ببینین چه لطافتی تو این ترکیب هست: «دولت متبوع آشنا» اگه من بودم حتی اون متبوعو هم می‌نوشتم مطبوع! بعد می‌شد «دولت مطبوع آشنا که فرودگاه‌ها را در اختیار دارد» یا مثلاً «دولت نامطبوع غیرآشنا که فرودگاه در اختیار ندارد» یا مثلاً خبریو اینجوری تنظیم می‌کردم: «هجوم ملت دلنشین مهربان به بانک‌ها» یا «حضور عده‌ای نچسب بی‌توجه در بازار ارز»! و غیره.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها