بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۰۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳
فیس بوک به تازگی اعلام کرده که قصد دارد از این پس برای تولید محصولات سخت‌افزاری و هوش مصنوعی برای خود یک تراشه اختصاصی بسازد.
تدبیر24»رسوایی فیس بوک که نزدیک به یک ماه پیش رسانه‌ای و افشا شد، تاکنون توانسته ارزش سهام این غول تکنولوژی آمریکایی را به شدت کاهش بدهد و تغییر و تحولات بسیاری را برای مدیر عامل و مجموعه شرکت آن رقم بزند.

اما حالا طبق گزارش‌های منتشره، به نظر می‌رسد که فیس بوک حتی با اتهام دست داشتن در نقض حریم شخصی کاربرانش هم دست از پیشرفت و توسعه سازمانش بر نخواهد داشت چراکه به تازگی اعلام کرده می‌خواهد برای محصولات مرتبط با هوش مصنوعی و سخت‌افزاری تراشه اختصاصی توسعه داده و تولید کند.

این شبکه اجتماعی با این اقدام به جمع سایر غول‌های تکنولوژی همچون اپل می‌پیوندد که می‌خواهند از وابستگی خود به تراشه‌سازهایی همچون اینتل، کوالکام و برودکام بکاهند و از انحصار آنها خارج شوند.

البته هنوز از اینکه فیس بوک بتواند از پس چنین کار بزرگی برآید، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما می‌دانیم که تلاش‌های فیس بوک هنوز در مراحل ابتدایی و آغازین است. بنابراین اظهارنظر درباره نحوه عملکرد، پیشرفت و  کیفیت انجام این کار در این برهه زمانی زود است.

اپل در سال ۲۰۱۰ میلادی روند تولید و ساخت تراشه‌های اختصاصی برای محصولات خود را آغاز کرد و به تازگی نیز اعلام کرده بود که می‌خواهد از انحصار و وابستگی به کوالکام و اینتل دردسرساز بیرون بیاید و بدین ترتیب میزان سودآوری و درآمد عملیاتی خود را بهبود بخشیده و به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

گوگل نیز در اقدامی مشابه تراشه اختصاصی هوش مصنوعی خود را توسعه داده است و هم اکنون درحال گسترش این بخش از سازمان خود است.

با اینکه فیس بوک هم همچون گوگل و اپل توانایی ساخت و تجهیز تراشه و پردازنده های اختصاصی را دارد اما آغاز این پروسه تا اجرایی شدن کامل آن چندین سال به طول می انجامد. با این حال فیس بوک تاکنون درباره‌ی این خبر واکنشی نشان نداده است.

برچسب ها: تدبیر24 ، فیس‌بوک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها