بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۷۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر سه میلیون دانش آموز دختر در مقاطع اول و دوم متوسطه تحت پوشش طرح" آهن یاری" قرار دارند، گفت: اگر در سال جدید بودجه بیشتری از سوی وزارت بهداشت تخصیص یابد این طرح را گسترش خواهیم داد.

تدبیر24»حسن ضیاءالدینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح آهن یاری و ویتامین دی در جمعیت دانش آموزی اظهار کرد: امسال هم برنامه سال گذشته ما ادامه می‌یابد.

وی افزود: اگر در سال جدید بودجه بیشتری از سوی وزارت بهداشت تخصیص یابد ما این طرح را گسترش خواهیم داد. در حال حاضر سه میلیون دانش آموز دختر در مقاطع اول و دوم متوسطه تحت پوشش آهن یاری قرار دارند.

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مشکلات و اختلالات ناشی از کمبود ویتامین دی در زنان بیشتر است زیرا زنان کمتر در معرض نور آفتاب قرار می‌گیرند گفت: به همین علت برنامه مکمل یاری ویتامین دی در کنار آهن یاری و توزیع قرص آهن در جمعیت دختران دانش آموز مورد توجه است و سال‌هاست با همکاری وزارت بهداشت انجام می‌شود.

به گفته ضیاءالدینی، طرح آهن یاری از سال ۱۳۸۰ شروع شده و حدود ۱۷ سال از آن می‌گذرد اظهار کرد: ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از کم خونی در دختران بسیار حائز اهیمت بوده و جنبه پیشگیرانه دارد و کمک می‌کند در آینده مادرانی سالم و در پی آن نسل سالمی داشته باشیم. باید این نکته را مورد توجه قرار داد که کم خونی یکی از مشکلات شایع در زنان محسوب می‌شود که پیامدهای جسمانی متفاوتی به همراه دارد.

وی همچنین با اشاره به وجود بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار سفیر سلامت دانش‌آموزی اظهار کرد: در گذشته تشکل‌های بهداشت و سلامتی نظیر بهداشتیاران و پیشگامان را در مقاطع ابتدایی و راهنمایی داشتیم؛ از سال ۹۳ تشکل سفیران سلامت آغاز بکار کرده و ضمن فراگیری فرامین بهداشتی، آن را به خانواده و هم سن و سالان خود منتقل می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها