بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۰۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد شیرین کننده‌های مصنوعی به رگ‌های خونی آسیب می‌زنند.
تدبیر24»هرچند بر همه آشکار است که مصرف زیاد مواد قندی و شیرین، خطرات احتمالی مختلفی را متوجه سلامتی می‌کند اما نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی نیز پیامدهای مشابهی برای بدن دارند ولی روند تاثیرگذاری آنها کاملا متفاوت است.

در سال‌های اخیر متخصصان علوم پزشکی به طور قطع نتیجه گرفته‌اند دریافت مواد قندی مازاد با بروز چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی – عروقی ارتباط دارد. از این رو امروز ده‌ها هزار محصول حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی هستند که آنها را به یکی از پرمصرف‌ترین افزودنی‌های خوراکی در جهان تبدیل کرده است.

اما به تازگی مطالعات بسیاری در مورد شیرین کننده‌های مصنوعی انجام گرفته که نشان می‌دهند مصرف مقدار زیادی از این مواد شیمیایی نیز می‌توانند به چاقی و اختلالات متابولیک منجر شود.

همچنین گروهی از متخصصان در آمریکا به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مواد قندی و شیرین کننده‌ها بر جداره رگ‌های خونی در بافت‌های سلولی و موش‌ها تاثیر می‌گذارند.

این متخصصان دریافتند شیرین کننده‌های مصنوعی و مواد قندی هر دو نحوه عملکرد رگ‌های خونی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

محققان در این رابطه اظهار داشتند: مواد قندی و شیرین کننده‌های مصنوعی تاثیرات منفی مرتبط با چاقی و دیابت از خود نشان دادند. همچنین تغییرات عروقی مشاهده شده در زمان شروع و پیشرفت دیابت و چاقی حائز اهمیت است.

هر دوی موادقندی و شیرین کننده‌های مصنوعی تغییراتی را در سطح چربی‌ها، آمینواسیدها و دیگر مواد شیمیایی در خون موش‌ها بوجود می‌آورند. همچنین شیرین کننده‌های مصنوعی نحوه تجزیه چربی و دریافت انرژی از آن را در بدن تغییر می‌دهند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان همچنین مشاهده کردند شیرین کننده مصنوعی موسوم به اسسولفام پتاسیم به تدریج در بدن جمع می‌شود و انباشت بالاتر آن آسیب بیشتری به رگ‌های خونی وارد می‌کند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها