مذاکره با محبت و عطوفت سازگاری ندارد اکرمی

مذاکره با محبت و عطوفت سازگاری ندارد

وزارت امورخارجه و رسانه‌های اصلی دولت پیش از اینها باید در بین حوزه‌های علمیه، روحانیون، اهل قلم و اهل بیان حاضر می‌شدند و شرایط قبل و بعد از توافقنامه برجام را تبیین می‌کردند.
پوست‌اندازی نیاز جریان اصلاح‎طلبی تاجرنیا

پوست‌اندازی نیاز جریان اصلاح‎طلبی

با توجه به مطرح‎شدن بحث بازبینی در شورای ساختاری اصلاحات، گفته شده است که همان ساختار قدیم شورا محور قرار گیرد. مشکل اصلی این است که اولا اصلاحات فقط بحث سازماندهی‎اش مطرح نیست، بلکه بحث گفتمان آن هم است.
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - 2018 August 21
کد خبر: ۱۰۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد شیرین کننده‌های مصنوعی به رگ‌های خونی آسیب می‌زنند.
تدبیر24»هرچند بر همه آشکار است که مصرف زیاد مواد قندی و شیرین، خطرات احتمالی مختلفی را متوجه سلامتی می‌کند اما نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی نیز پیامدهای مشابهی برای بدن دارند ولی روند تاثیرگذاری آنها کاملا متفاوت است.

در سال‌های اخیر متخصصان علوم پزشکی به طور قطع نتیجه گرفته‌اند دریافت مواد قندی مازاد با بروز چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی – عروقی ارتباط دارد. از این رو امروز ده‌ها هزار محصول حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی هستند که آنها را به یکی از پرمصرف‌ترین افزودنی‌های خوراکی در جهان تبدیل کرده است.

اما به تازگی مطالعات بسیاری در مورد شیرین کننده‌های مصنوعی انجام گرفته که نشان می‌دهند مصرف مقدار زیادی از این مواد شیمیایی نیز می‌توانند به چاقی و اختلالات متابولیک منجر شود.

همچنین گروهی از متخصصان در آمریکا به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مواد قندی و شیرین کننده‌ها بر جداره رگ‌های خونی در بافت‌های سلولی و موش‌ها تاثیر می‌گذارند.

این متخصصان دریافتند شیرین کننده‌های مصنوعی و مواد قندی هر دو نحوه عملکرد رگ‌های خونی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

محققان در این رابطه اظهار داشتند: مواد قندی و شیرین کننده‌های مصنوعی تاثیرات منفی مرتبط با چاقی و دیابت از خود نشان دادند. همچنین تغییرات عروقی مشاهده شده در زمان شروع و پیشرفت دیابت و چاقی حائز اهمیت است.

هر دوی موادقندی و شیرین کننده‌های مصنوعی تغییراتی را در سطح چربی‌ها، آمینواسیدها و دیگر مواد شیمیایی در خون موش‌ها بوجود می‌آورند. همچنین شیرین کننده‌های مصنوعی نحوه تجزیه چربی و دریافت انرژی از آن را در بدن تغییر می‌دهند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان همچنین مشاهده کردند شیرین کننده مصنوعی موسوم به اسسولفام پتاسیم به تدریج در بدن جمع می‌شود و انباشت بالاتر آن آسیب بیشتری به رگ‌های خونی وارد می‌کند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها