بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۷۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه شورای اداری شهرستان مرند گفت: دانشگاهیان و دانش آموختگان سرمایه‌های بزرگ هر کشور به حساب می آیند و وزارت علوم با تدوین برنامه های مختلف از جمله بازنگری در ایجاد رشته‌ها، طرح کارورزی، کارآموزی، برگزاری دوره هایی در حوزه کار آفرینی و ایجاد شغل سعی در ایجاد بستر مناسب شغل در آینده برای دانش آموختگان دارد.
تدبیر24»دکتر منصور غلامی، در این جلسه که در محل ساختمان جدید دانشکده فنی مهندسی مرند برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف از جمله توسعه علم و فناوری در کشور گفت: بعد از انقلاب، دشمنان این نظام با ترفندهای مختلف از جمله تحمیل هشت سال جنگ تحمیلی خواستند توان و اقتدار ایران را بگیرند، اما ملت ایران با اتکا به توان جوانان این سرزمین همه توطئه آنان را خنثی کردند.

وزیر علوم در ادامه تاکید کرد: ملت ایران و در راس آنها جوانان همیشه و در همه حال پای این نظام بودند و بر این اساس شایسته امکانات و خدمت بیش از اینها هستند.
وی یادآور شد: مسئولان و مدیران کشور باید بیش از اینها دغدغه حل مشکلات معیشتی، ایجاد رفاه بیشتر برای مردم، اشتغال برای جوانان و به ویژه دانش آموختگان دانشگاه را داشته باشند.

وزیر علوم افزود: یکی از ثروت‌های مهم کشور ما دانشجویان، استادان و مراکز علمی هستند که باید زمینه شکوفایی و استفاده از این ظرفیت‌ها بیش از پیش فراهم شود.
دکتر غلامی در ادامه گفت: با ماموریت گرا کردن دانشگاه ها، بازنگری در ایجاد رشته و ساماندهی دانشگاه ها می توان گام های موثری برای تحول دانشگاه ها برداشت که به سمت کیفی سازی تولید علم و فناوری با توجه به نیاز روز جامعه حرکت کنند.

وی با بیان اینکه رویکرد وزارت علوم در این دوره تقویت مراکز علمی و پژوهشی در جهت تبدیل ایده‌ها به عمل و بهره وری بیشتر است، تصریح کرد: در برخی از دانشگاه ها از جمله دانشگاه های بزرگ و جامع این روند شروع شده و در این خصوص آموزش مهارت به دانشجویان مخصوصاً در دوسال آخر تحصیل در برخی مراکز در حال انجام است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه طرح سربازی در صنعت نیز برای دانشجویان ارشد و دکتری در حال پیگیری است، گفت: ۱۰۰ هزار سرباز در ۶ ماه گذشته در قالب این طرح آموزش های لازم را پشت سر گذاشتند.

دکتر محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه با قدردانی از حضور وزیر علوم و برخی مسئولان استانی در شورای اداری شهرستان مرند تصریح کرد: با بهره برداری از ساختمان جدید دانشکده فنی مهندسی مرند می توان در توسعه آموزشی این منطقه تحول بزرگی ایجاد کرد، چرا که وجود مراکز آموزش عالی در هر منطقه با تربیت نیروهای مختصص با توجه به نیاز جامعه موجب رشد و شکوفایی آن مناطق خواهند شد.

وی افزود: دراین استان چندین دانشکده اقماری وابسته به دانشگاه تبریز است که یکی از اینها همین دانشکده مرند است و از جمله برنامه های راهبردی دانشگاه تبریز توجه ویژه به این دانشکده های اقماری در شهرستان های منطقه است.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به پتانسیل های دانشگاه تبریز نیز تصریح کرد: امسال جشن هفتادمین سالگرد این دانشگاه همزمان با رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ آغاز می شود و حرکت به سمت مرزهای دانش، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و بین المللی شدن از جمله برنامه های مهم این دانشگاه است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد حسن نژاد، نماینده مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم خواستار توجه ویژه دولت به خواسته های مردم این منطقه شد.

وی در ادامه از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که به عنوان نماینده دولت تدبیر و امید در این جلسه حضور داشت، درخواست کرد تا ضمن توجه به خواسته های مردم درروند تسریع روند اجرا و اتمام برخی پروژه ها عمرانی این شهرستان تسریع شود.

تجلیل از خیرین اهدا کننده زمین دانشکده فنی و مهندسی مرند از دیگر برنامه های این مراسم بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها