بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۷۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰
عباس عطار عکاس ایرانی که مدتی رئیس آژانس عکس «مگنوم» بود، درگذشت.
تدبیر24»سایت آژانس عکس مگنوم درپی درگذشت این عکاس مطرح تیتر صفحه اصلی خود را به او اختصاص داده و نوشته است «عکاسی که با نور می‌نوشت، در 74 سالگی در پاریس درگذشت».

«عباس عطار» - که معمولاً فقط به همین نام «عباس» یا «عباس مگنوم» شناخته می‌شد، عکاس خبری ایرانی و از عکاسان مشهور آژانس عکس مگنوم بود که در 1944 به دنیا آمد، او در پاریس زندگی می‌کرد و شهرت خود را بیشتر مدیون عکاسی از جمهوری ساقط شده «بیافرا» (کشوری سابق در قاره آفریقا) بود. او عکاسی از ویتنام و آفریقای جنوبی را هم در کارنامه‌اش دارد.

او از انقلاب اسلامی ایران نیز عکاسی و لحظات آن را ثبت کرد. از مشهورترین عکس‌هایی که این عکاس ایرانی در طول انقلاب گرفته، عکس‌های مربوط به پایین کشیدن مجسمه رضا و محمدرضا پهلوی از روی پایه‌های بتونی این مجسمه‌ها در تهران است.

عطار 10 ساله بود که به همراه خانواده‌اش از ایران مهاجرت کرد. او 14 سالگی در استقلال الجزایر اولین عکس‌هایش را گرفت و در 26 سالگی عکس‌های او در مجلات جهان به چاپ رسید.  در سال 1961 به آژانس عکس معروف «مگنوم» پیوست. این آژانس توسط عکاس مشهور فرانسوی «هنری کارتیه برسون» به همراه «رابرت کاپا» و تعدادی از عکاسان جنگ تشکیل شده است.

عباس عطار در 54 سالگی (از 1998 تا 2001) رئیس دوره‌ای این آژانس عکس شد. یک سال پیش از این موضوع او به ایران بازگشت تا تصویر دیگری از تهران بعد از انقلاب ثبت کند. تا به حال 11 جلد کتاب از او به چاپ رسیده است.

برچسب ها: تدبیر24 ، عباس عطار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها