بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰
نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس گفت: تهران شهردار و مدیری می‌خواهد که «برند ملی» داشته باشد تا حساب ویژه‌ای در نظام مدیریتی و اجرایی کشور روی او باز کنند.

تدبیر24»عبدالله رضیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ویژگی هایی که شهردار آینده تهران باید داشته باشد، اظهار داشت: تهران برای شهروندان تهران، مسؤولان ارشد و شهروندان سایر شهرها و روستاها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، بنابراین مدیریت این ابرشهر نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند و هر کسی نمی‌تواند شهردار آن باشد.

به گفته این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، داشتن همزمان شاخص‌های مدیریتی، اخلاقی، اجتماعی، تعاملی و فنی از مهمترین شاخص‌ها در انتخاب شهردار آینده تهران است که باید مورد توجه جدی شورای شهر تهران قرار داشته باشد.

وی به اعضای شورای شهر تهران پیشنهاد داد ضمن حفظ نگاه سیاسی و حزبی خود، فردی را به عنوان شهردار تهران انتخاب کنند که از پختگی و ورزیدگی سیاسی، اقتصادی و سیاسی لازم برای حل معضلات چندعاملی و ذو وجهی از طریق تعامل با نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی برخوردار باشد.

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس  افزود: اعضای شورای شهر تهران به دور از مسائل جریانی و سیاسی به امورات شهر تهران به اولویت شاخص‌های مدیریتی نگاه کنند تا رضایت شهروندان تهرانی جلب شود.

رضیان با بیان اینکه «نامزدهای هفت گانه شهرداری تهران فاقد جامعیت لازم برای شهردار شدن هستند» افزود: اگرچه نام محسن هاشمی در لیست هفت نفره نامزدهای شهرداری تهران قرار ندارد اما اگر روزی تصمیم به خروج از شورای شهر بگیرد، بهترین گزینه برای شهرداری تهران است. ایشان شخصیتی چند وجهی دارد. هم توانایی برقراری تعامل بین چهره‌های سیاسی، نهادهای حاکمیتی و احزاب سیاسی با شهرداری تهران را دارد، هم فردی متخصص و کارآشنا با مسائل شهر تهران است و هم پیچیدگی‌های مدیریتی و اجرایی را به خوبی می‌شناسد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: تهران شهردار و مدیری می‌خواهد که «برند ملی» داشته باشد تا حساب ویژه‌ای در نظام مدیریتی و اجرایی کشور روی او باز کنند. برند ملی داشتن برای این است که بتواند هندلینگ مدیریت شهر را به درستی انجام دهد اما اگر این برند را نداشته باشد یقینا قدرت چانه‌زنی‌اش افت می‌کند و تعامل وزرای دولت و مدیران ارشد سایر قوا و نهادها با وی افول می‌کند.

رضیان تاکید کرد: شهردار آینده تهران در کنار توان کاری و فنی قوی باید توانایی رایزنی قدرتمند و همراه کردن نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی با سیاست‌ها و برنامه‌های شهرداری تهران را داشته باشد. شهردار تهران می‌تواند در کنارش از پیمانکاران و کارشناسان علوم مختلف به عنوان ابزار فنی و کارشناسی استفاده کند و خودش به مدیریت کلان و حذف موانع و بن‌بست‌ها از طریق تعامل قوی با نهادها، چهره‌ها و دستگاه‌های اجرایی مختلف بپردازد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها