بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۰۸۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰
در حالیکه رییس جامعه دامپزشکان و وزارت بهداشت نسبت به افزایش مصرف لبنیات سنتی و بیشتر شدن شیوع تب مالت در جامعه هشدار داده بودند، رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که مخالف مصرف لبنیات سنتی است اما شیوع تب مالت کاهش داشته است.
تدبیر24»چندی پیش پیام محبی، رئیس جامعه دامپزشکان درباره شیوع تب مالت گفته بود که تبلیغات منفی که از سوی برخی مسئولان علیه لبنیات به بهانه مصرف پالم در آنها صورت گرفت، عاملی برای بیشتر شدن اقبال مردم به مصرف لبنیات سنتی و گسترش شیوع تب مالت در کشور شد که باید فکری به حال سنتی فروشان در کوچه و خیابان‌ها کرد.
وی افزود: این مسئله را باید مدنظر قرار داد که هیچگاه از مصرف لبنیات و شیر فرار نکنیم حتما از برندهای مشخص و معتبر استفاده کنیم چرا که اگر مشکلی در این محصولات به وجود بیاید، حداقل مصرف کنندگان می‌دانند باید از کدام برند شکایت کنند اما اگر یک کیسه شیر از لبنیات سنتی خریداری کنند، هیچ مدرک و استدلالی برای پیگیری حقوق شهروندی‌شان ندارند.
پس از این اظهارات، حسین عرفانی، رئیس اداره زئونوز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این باره به ایسنا گفت: با توجه به اینکه نظارتی بر روند تولید لبنیات سنتی وجود ندارد، این محصولات قابلیت تایید ندارند. افزایش استفاده مردم از لبنیات سنتی، ممکن است به شکل غیرمستقیم در افزایش بیماری‌هایی مانند تب مالت که از طریق لبنیات منتقل می‌شوند، موثر باشد. ما اطلاعات موثقی داریم که نشان می‌دهد در بسیاری از مراکز تهیه لبنیات سنتی نیز از روغن پالم در حد افراط استفاده می‌شود.  مردم از ترس پالم به این لبنیات رجوع کردند، اما حالا به جز موارد غیربهداشتی، پالم نیز در این محصولات مشاهده شده است. در مجموع همچنان توصیه وزارت بهداشت مصرف لبنیات پاستوریزه با درصد چربی کم است. البته این مقام مسئول درباره آمار ابتلا به این بیماری در دو سال گذشته نیز توضیح داد و افزود: در سال ۱۳۹۵، ۱۴ هزار و ۹۰۰ مورد ابتلا به تب مالت در کشور ثبت شده است. این آمار در سال ۱۳۹۶، ۱۵ هزار و ۱۰۰ مورد گزارش شد. این دورقم اختلاف معنی داری با یکدیگر ندارند. اما با توجه به مشکلات تشخیصی، احتمال اینکه تعدادی از موارد ابتلا به بیماری ثبت نشده باشد، وجود دارد، اما این موضوع نباید مردم را نگران کند. پیش بینی نرخ این بیماری و احتمال افزایش بروز آن در سال ۱۳۹۷ نیز کاری غیرعلمی است.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که علیرضا رفیعی پور،  رییس سازمان دامپزشکی درباره وضعیت بیماری تب مالت و مصرف لبنیات سنتی اینگونه به ایسنا توضیح داد که به هیچ‌ وجه موافق مصرف لبنیات سنتی نیستیم اما لبنیاتی که به شکل شرکتی در استان ها و شهرستان های مختلف تولید شده و دما دیده می‌شود، عامل بیماری‌زا ندارد.
وی افزود: این بیماری طی سال های گذشته تحت کنترل بوده و بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت ۴۰ تا ۵۰ درصد در جمعیت انسانی کاهش ابتلا به تب مالت داشته ایم.
رفیعی پور اظهار کرد: به هیچ وجه موافق فله فروشی فرآورده‌های لبنی و مصرف لبنیاتی که به صورت سنتی تولید و عرضه می شود نیستیم چرا که سلامت و امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.
برچسب ها: تدبیر24 ، تب مالت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها