بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۸۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
وزیر آموزش و پرورش گفت با اشاره به مأموریت حساس و مهم صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان نباید صندوق عام المنفعه باشد. نگاه باید سودآوری باشد و این منطق شرکت های تجاری است.

تدبیر24»سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم مرحله دوم انتخابات نمایندگان فرهنگیان در صندوق ذخیره فرهنگیان که در اردوگاه شهید باهنر تهران در حال برگزاری است، اظهار کرد: در فضایی که بحث هایی در خصوص  صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح بود، همکارانم درباره انتخابات خیلی نگران بودند اما خوشبختانه این موضوع امروز و فردا به مرحله نهایی می رسد.

وی ادامه داد: در هر سیستم وقتی حرف از تحول می‌شود، مهمترین بخش، منابع انسانی است؛ در سازمان‌هایی مانند آموزش و پرورش که موضوع مأموریت انسان است، سهم منابع انسانی به مراتب بیشتر است.

بطحایی افزود: صرفاً با فضای استاندارد نمی‌توانیم به تحول برسیم هر چند لازم است اما بدون منابع انسانی تحول امکان پذیر نیست.

وی با طرح این پرسش که کدام نیروی انسانی و با چه ویژگی می تواند تحول را ایجاد کند، گفت: صاحب نظران پاسخ دادند که یکی «دانش‌ها و مهارت‌ها» و  دیگری «انگیزه لازم» است که تفاوت بین ما و سایر کشورهای پیشرفته در این دو نکته است‌.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود. اینکه فقط بگوییم تحول، اتفاق نمی افتاد بلکه باید دانش و مهارت داشت و انگیزه برای به کار بردن آن استفاده کرد.

وی افزود: ما در آموزش و پرورش یکی از بزرگترین سرمایه‌ها که از آن غافل بودیم، نیروی انسانی است؛ ما یک میلیون و 700 هزار معلم شاغل و بازنشسته داریم که می توانند منشأ تحول عظیم شوند. 

بطحایی گفت: حرکتی که برای صندوق ذخیره شروع کردیم را می خواهیم در همه بخش های آموزش و پرورش اجرا کنیم. 

وی ادامه داد: معلمی که مجبور به داشتن شغل دوم است این معلم را نمی توانم بگویم ششدانگ حواست به دانش آموز باشد اما همه مشکل ما معیشت نیست. باید دست معلم را در فعالیتهای مدرسه باز بگذاریم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: معلم باید در تصمیم سازی های مدرسه مشارکت کند و مدیر نیز باید در تصمیم گیری های منطقه مشارکت کند؛ اگر مشارکت نباشد باید دورهم گریه کنیم.

وی به انتخابات مرحله اول صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد و ادامه داد:320 هزار نفر در انتخابات الکترونیکی به 200 هزار شرکت کننده رأی دادند که تاکنون چنین انتخاباتی  نبوده است و امیدواریم همه اعضای هیأت امنا از طریق معلمان صورت گیرد.
بطحایی تصریح کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان نباید صندوق عام المنفعه باشد. نگاه باید سودآوری باشد و این منطق شرکت های تجاری است.

وی گفت: هیأت امنا تاکنون نقش تشریفاتی داشته است و یک یا دوبار در سال جلسه داشته است البته ما نقش هیأت امنا را تغییر دادیم و پررنگ‌تر شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها