بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۱۰۸۹۵۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰
همان طور که پیشتر اعلام شده بود، جشنواره کن روز گذشته عرصه اعتراض به تبعیض جنسیت در سینما بود.

تدبیر24»ساعت 5 بعدازظهر به وقت محلی، 82 سینماگر زن شامل بازیگر، کارگردان و... روی فرش قرمز فیلم «دختران خورشید» حاضر شدند و در اقدامی نمادین میان پله‌های سالن محل اکران، ایستادند و اقدام به خواندن بیانیه ای با موضوع تبعیض جنسیت در صنعت سینما کردند.



چهره‌هایی مثل کیت بلانشیت، ایوا دوورنی، جین فوندا و سلما هایک در میان معترضان بودند. در طول تاریخ جشنواره کن فقط 82 فیلم با کارگردانی زنان وارد بخش مسابقه شده بودند و به همین جهت روز گذشته به صورت نمادین 82 زن شناخته شده صنعت سینما اعتراضی ساکت برگزار کردند. این در حالی است که از ابتدای برگزاری جشنواره تا کنون 1645 فیلم به کارگردانی مردان در بخش مسابقه حاضر بوده است. جین کامپیون کارگردان نیوزیلندی تنها زنی است که توانسته نخل طلای جشنواره کن را به خودش اختصاص دهد. شاید امسال با حضور 5 زن در میان اعضای هیئت داوران و ریاست کیت بلانشیت، این تابو بشکند و به خاطر مسائل تبلیغاتی هم که شده یک زن برنده نخل طلا شود.



کریستن استوارت، پتی جنکینز و سایر زنان حاضر در این تجمع اعتراضی در میانه راهشان تا سالن سینما، روی پله ها ایستادند. این حرکت نماد تلاش و سختی هایی است که زنان برای بالا رفتن از پله های ترقی با آن رو به رو هستند. در پایان این حرکت، کیت بلانشیت و اگنس واردا اقدام به خواندن بیانیه ای کردند که در آن از دولت ها خواسته شده بود به زنان دستمزد برابر بدهند و از موسسات خواسته شد محیط کاری امن تری فراهم کنند.  در بخشی از این بیانیه آمده است: «زنان اقلیتی در دنیا نیستند، با این حال وضعیت فعلی صنعت سینما خلاف این را می گوید. به عنوان زن، همه ما با چالش های خاص خودمان رو به رو هستیم. اما ما در کنار هم روی این پله ها ایستاده ایم به عنوان نمادی از عزم و تعهدمان به پیشرفت. ما در کنار هم روی این پله ها ایستاده ایم به عنوان نمادی از عزم و تعهدمان به پیشرفت. پله های (پیشرفت) صنعت ما باید برای همه قابل دسترس باشد. بیاید بالا برویم.»

قرار است روز دوشنبه هم جلسه ای با حضور تری فریمو، فرانسوا نایسن وزیر فرهنگ فرانسه و نمایندگان کمپین «Time’s Up» هم با موضوع تبعیض جنسیت در صنعت سینما و در جشنواره کن برگزار شود. پیشتر تری فریمو گفته بود که سهم فیلمسازان زن در دوره های آینده افزایش پیدا خواهد کرد اما امسال از میان 21 فیلم حاضر، فقط 3 اثر توسط کارگردانان خانم ساخته شده که خود به محلی برای اعتراضات و انتقادات تبدیل شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها