بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۹۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۰
گریه کردن، تنها زبانی است که نوزاد می تواند از طریق آن احساسش را بیان کند و لازم است ما این موضوع را درک کنیم تا بتوانیم به نیازهای او پاسخ دهیم.
تدبیر24»او ممکن است احساس گرسنگی، تشنگی، گرما و سرما کند یا حتی تب داشته باشد. ما در اینجا راهکارهایی برای آرام کردن او در شرایط مختلف به شما پیشنهاد می کنیم.

وقتی که گرسنه است

زمانیکه او از شیر مادر تغذیه می کند، غذایش را بدون انتظار دریافت می کند، اما آماده کردن شیشه شیر زمان بیشتری می خواهد. به همین دلیل ممکن است او در این شرایط، از گریه کردن برای بیان احساسش استفاده کند. نوزاد را در تختخوابش تنها رها نکنید. بهتر است او را در آغوشتان بگیرید و شیشه شیرش را آماده کنید یا او را به پدرش بسپارید تا احساس کند شما منظورش را متوجه شده اید.

وقتی از خواب می پرد، او را آرام کنید

به طور معمول، هر نوزادی در طول شب چندبار از خواب می پرد و گریه می کند ، اما این گریه، دلیل مشخصی ندارد. در حقیقت او دردی ندارد ، اما ساکت هم نمی شود. بهترین کار در این شرایط ، آرام کردن و اطمینان دادن به اوست. او را در آغوشتان بگیرید، دستهایتان را پشت او بگذارید و او را محکم به خودتان فشار دهید تا در این رابطه مستقیم، احساس امنیت و آرامش کند. صبور باشید ، چون تا سه یا چهار ماهگی، این موضوع ادامه دارد.

وقتی دندان در می آورد

بهترین کار در این مورد این است که به فرزند خود، اسباب بازی پلاستیکی مخصوصی که برای این منظور ساخته شده، بدهید تا با فشار آوردن به آن، درد درآوردن دندانش کمتر شود.

وقتی از دوری شما مضطرب می شود

از شش تا هشت ماهگی، نوزاد کم کم احساس می کند که موجودی جدا از والدینش است. زمانیکه از والدینش دور می شود، از هرکس و هر چیزی که با دنیایش بیگانه باشد، می ترسد. بهتر است در این سن، زمانیکه می خواهید از او دور شوید، با او صحبت کنید و بگویید که به زودی بر می گردید. حرفهای شما به او احساس امنیت می دهد. در این سن، او معمولا به ملحفه یا عروسکش وابستگی خاصی دارد، برای همین بهتر است زمانیکه قصد دور شدن از او را دارید ، چیزی را که به او آرامش می دهد، در اختیارش بگذارید.
.

وقتی که مشکل هضم غذا یا دل درد دارد

در هفته های اول، این یک امر طبیعی است. نوزاد گریه می کند، خودش را تکان می دهد و پاهایش را درون شکمش جمع می کند. نوزاد را در آغوشتان بگیرید و به آرامی دستتان را روی شکم او بگذارید تا دردهایش را تسیکن دهید. همچنین می توانید شکمش را ماساژ دهید تا دردش کم تر شود.

وقتی نمی خوابد

عصبانی شدن در این مواقع ،کاملا بیهوده است، چون نوزاد،خیلی کوچکتر از آن است که متوجه این موضوع بشود. برایش قصه بگو یید، از اسباب بازی هایی که صدای موسیقی پخش می کند، استفاده کنید، با او بازی کنید یا او را در آغوش بگیرید و ببوسید. هر شب موقع خواباندن او، اینکارها را انجام دهید تا به او کمک کنید بخوابد. در طول روز نیز برای اینکه نوزاد را بخوابانید، می توانید او را در کالسکه گذاشته و به گردش ببرید. کمتر نوزادی در این شرایط مقاومت می کند و به خواب نمی رود.

وقتی می ترسد

زمانی دچار ترس می شود که عادت ها و ریتم زندگی اش تغییر کند. به عنوان مثال، زمانی که بعضی از والدین، نوزادشان را از 10 ماهگی یا یک سالگی به مهدکودک می سپارند، او در اولین برخورد با هم سن و سال های خود احساس ترس می کند. او در برخورد با هر چیز تازه ای هیجان زده می شود. همچنین گاهی وقت ها که می خواهید او را سرگرم کنید، دوست دارد تنها باشد و صداهای اضافی، آزارش می دهد.

هنگام خوابیدن، بسیار ناآرام است

نوزاد به خواب می رود و ناگهان از خواب می پرد. هر بار که شما فکر می کنید او به خواب رفته است و دیگر بیدار نمی شود، دوباره شروع به گریه می کند. این مسئله نشان می دهد که نا آرام و مضطرب است. در این موقع ها بهتر است او را از تختخوابش بیرون بیاورید، در آغوشتان بگیرید و سرش را به آرامی نوازش کنید. این کار به نوزاد احساس آرامش می دهد و کمکم در آرامش به خواب می رود. حتی می توانید کمی آب هم به او بدهید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها