بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۰۹۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
به رغم انتشار اخباری مبنی بر نزدیک بودن اعلام ائتلافی چهارجانبه در عراق شامل النصر، الفتح، الحکمة و سائرون اما ماموریت ملحق کردن "الفتح" به این ائتلاف همچنان بعید به نظر می‌رسد چراکه گفته می‌شود صدر و العبادی با تشکیل فراکسیونی تنها شیعه مخالفند. این در حالی است که صدر همچنان به دیدارهایش با رهبران لیست‌های پیروز در انتخابات عراق ادامه می‌دهد.
تدبیر24»محمد المیاحی، سخنگوی جریان الحکمة به رهبری عمار حکیم از اعلام ائتلافی چهارجانبه با حضور لیست "سائرون" وابسته به مقتدی صدر، "النصر" به ریاست حیدر العبادی، "الفتح" به ریاست هادی العامری و "الحکمة" خبر داده بود، در حالی که منابع این مساله را بعید دانسته‌اند.

از جمله دلایل این منابع، تطابق نداشتن دیدگاه‌های این سه لیست با دیدگاه‌های ائتلاف الفتح است که اساسا شامل سازمان بدر به رهبری هادی العامری و "صادقون" به ریاست قیس الخزعلی می‌شود که رهبری "عصائب اهل الحق" را برعهده دارد.

العامری نیز اخیرا با مقتدی صدر با هدف بررسی تشکیل دولت دیدار داشت و فورا تشکیل ائتلافی تنها از شیعیان را بعید دانست. این نشست در عین حال توافقی را در بر نداشت.

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، نزدیکان صدر معتقدند، او بابت اینکه هیچ خط قرمزی در ایجاد ائتلاف‌ها قرار نداده حسن نیت خود را ثابت کرده است.

آنها می‌گویند، صدر تشکیل بزرگترین فراکسیون پارلمانی که تنها شامل جریان‌های شیعه باشد را نمی‌پذیرد و آن را تکرار تجربه "ائتلاف ملی" (شیعه) می‌داند که به باور او دستاوردی نداشته است. حیدر العبادی، نخست وزیر عراق نیز اخیرا توئیت کرد، مخالف تشکیل فراکسیون پارلمانی طایفه‌ای است.

صدر در بیانیه‌ای بعد از دیدار با العامری اعلام کرد: دیداری من با العامری با هدف بررسی روند سیاسی بود و ما بر لزوم تسریع تشکیل دولت پدرانه تاکید کردیم.

بعد از این نشست طرفداران صدر در خیابان‌های بصره تظاهرات کردند. این درسایه نگرانی از احتمال شکست صدر به لحاظ سیاسی در ایجاد فراکسیون اکثریت است. حدود ۵۰۰ تن در مرکز شهر تظاهرات کرده و در حمایت از صدر شعار دادند.

این در حالی است که صدر همچنان به دیدارهایش با رهبران لیست‌های پیروز انتخاباتی ادامه می‌دهد در این راستا دفتر جریان الحکمة روز دوشنبه اعلام کرد، عمار حکیم با مقتدی صدر مجددا دیدار کرده اما جزئیاتی از این دیدار منتشر نشده است.

۱۷ ماه مه نیز عمار حکیم و مقتدی صدر در نجف نشست داشتند. گفته می‌شود حکیم در شکل‌گیری بزرگترین فراکسیون پارلمانی که نقشی اصلی در تعیین نخست وزیر و تشکیل دولت آینده دارد نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا رهبر جریان صدر و رئیس ائتلاف الوطنیه روز دوشنبه آخرین تحولات سیاسی و لزوم دوری از تقسیم‌بندی و اختلافات را بررسی کردند.

مقتدی صدر در مقر اقامت خود در بغداد با ایاد علاوی معاون رئیس‌جمهوری عراق و رئیس ائتلاف الوطنیه دیدار کرد.

براساس بیانیه دفتر صدر، دو طرف به بررسی آخرین تحولات سیاسی و اهمیت تلاش براساس اصل ملی واقعی و دوری از جناح‌بندی‌ها و تفرقه پرداختند.

طبق بیانیه این دفتر، مذاکرات دو طرف بر پر کردن خلأ روند سیاسی و تسریع تشکیل دولتی که به وظایفش عمل کند،‌ متمرکز بود.

صدر در بیانیه‌ای اعلام کرد، اولویت‌های ملت عراق  مبارزه با طایفه‌گرایی و فساد و تثبیت اصول عدالت اجتماعی و بهره‌برداری از ثروت کشور و منابع آن است.

صدر خواهان تشکیل دولت ائتلافی فراگیر شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها