بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۱۰۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
بازیگر سرشناس سینمای آمریکا پس از نزدیک به ۳۰ سال به تلویزیون برمی‌گردد.
تدبیر24»بازیگر سرشناس سینمای آمریکا پس از نزدیک به ۳۰ سال به تلویزیون برمی‌گردد.

به گزارش ورایتی، ریچارد گِر با درامی با عنوان «مادر، پدر، پسر» پس از نزدیک به ۳۰ سال در شبکه بی‌بی‌سی ظاهر می‌شود.

در این درام ریچارد گِر در نقش یک قدرت رسانه‌ای نقش آفرینی می‌کند.

www.dustaan.com بازگشت آقای بازیگر پس از ۳۰ سال به تلویزیون! +عکس

 

در این سریال که در بی‌بی‌سی ۲ روی آنتن می‌رود، وی نقش مکس را بازی می‌کند. این شخصیت یک تاجر آمریکایی خودساخته کاریزماتیک است که مالک رسانه‌ای در بریتانیا و سراسر جهان است.

بازیگر «زن زیبا» در این باره گفت: تقریبا ۳۰ سال از زمانی که در تلویزیون کار کردم می‌گذرد و خیلی خوشوقتم که با بی‌بی‌سی در یک پروژه ۸ ساعته فوق‌العاده همکاری می‌کنم.

هلن مک‌کروری بازیگر فیلم‌های «هری پاتر» و بیلی هول بازیگر «در ساحل سشیل» دیگر بازیگران این سریال هستند. مک‌کروری در نقش همسر گر و هول در نقش کادن، فرزند این زوج بازی می‌کنند. این درام به نوعی یادآور زندگی و روابط روپرت مرداک است.

در این سریال کادن روزنامه بریتانیایی پدرش را اداره می‌کند و خودش را آماده می‌سازد تا پا جای پای پدرش به عنوان یکی از پرقدرت‌ترین مردان جهان بگذارد.

ریچارد گر ۶۸ ساله سال ۱۹۹۰ به بودیسم گروید و در مراسم اهدای جوایز اسکار در سال ۱۹۹۳ از سیاست سرکوب‌گرایانه چین در قبال تبت به‌شدت انتقاد کرد. سخنان گر سبب شد که حکومت چین او را به این کشور ممنوع‌الورود کند، اما او کوتاه نیامد و سال ۲۰۰۸ خواستار بایکوت کردن مراسم المپیک پکن شد. وی دو بنیاد تاسیس کرده یعنی «کمپین بین‌المللی برای تبت» واقع در واشنگتن و «بنیاد گر» در نیویورک تا از این اهداف حمایت کند. به همین دلیل وی مغضوب هالیوود است و سال‌هاست در فیلم‌های مستقل بازی می‌کند.

از جمله فیلم‌های معروف گِر می‌توان به «شیکاگو»، «زن زیبا»، «سامرزبای»، «بی‌وفا» و «هاچیکو» اشاره کرد.

برچسب ها: تدبیر24 ، بازگشت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها