بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۰۹۶۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با اشاره به کمبود ۲۹ درصدی بارش کشور نسبت به بلندمدت، استان‌های کم‌بارش و پربارش را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: وضعیت بارشی استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه تا آخر اردیبهشت نرمال بود.

تدبیر24»صادق ضیاییان در گفت‌و گو با ایسنا با بیان اینکه از ابتدای سال زراعی ۹۷-۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه کل کشور ۱۵۱.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده است،اظهارکرد: از آنجایی که میانگین بارش بلندمدت کشور در همین بازه زمانی ۲۱۴.۶ میلی‌متر است، بسته به بلندمدت ۶۳ میلی‌متر و معادل ۲۹.۴ درصد کاهش بارش داریم.

وی ضمن مقایسه بارش امسال با سال قبل تصریح کرد: بارش کل کشور در سال گذشته در بازه زمانی مهرماه تا پایان اردیبهشت ۲۰۳.۸ میلی‌متر ثبت شد بنابراین امسال نسبت به سال گذشته ۲۵.۷ درصد کاهش بارش داریم این در حالیست که اردیبهشت سال گذشته پنج درصد هم کمبود بارش داشتیم.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی در ادامه وضعیت بارشی استان تهران را تشریح و اظهارکرد: تهران از مهرماه ۹۶ تا اردیبهشت ۹۷، ۱۸۵.۳ میلی‌متر بارش داشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تهران نسبت به بلندمدت  ۲۲درصد و نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد کمبود بارش دارد.

ضیاییان همچنین استان‌های کم‌بارش کشور را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: استان‌های سیستان وبلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس به ترتیب ۷۱، ۶۷، ۶۶.۵ و ۵۶ درصد کمبود بارش داشتند.

این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان تاکید کرد:‌ سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان به ترتیب با ۱۶.۶، ۱۴.۷ و ۱۲.۸ درصد افزایش بارش، در وضعیت ترسالی قرار گرفتند همچنین در همین بازه زمانی برای استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه بارش نرمال ثبت شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها