بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۱۰۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷
مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تامین تجهیزات هنرستان‌ها در سال گذشته اعتباری بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان تخصیص داده شد و در سال جاری نیز اعتبار ۳۷.۵ میلیارد تومان برای این امر پیش‌بینی شده است.
تدبیر24»سیدمحسن حسینی‌مقدم اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی همواره دغدغه‌ اصلی مجموعه آموزش و پرورش بوده و برای ورود نیروهای جدید پیش‌بینی صورت گرفته است.
وی یکی از راهکارهای مدیریت کمبود نیروهای انسانی را استفاده از ظرفیت حق‌التدریس، نیروهای بازنشسته و شاغلان دانست و افزود: با توجه به اینکه قانون مدیریت کشوری میزان استفاده از بازنشستگان را محدود کرده، اداره آموزش و پرورش به دنبال استفاده بیشتر از ظرفیت بازنشستگان و افزایش ساعات کاری است.
حسینی‌مقدم با اشاره به بحث تأمین تجهیزات هنرستان‌ها، گفت: از راهکارهای تدوین شده در خصوص تامین تجهیزات، استفاده از ردیف اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای است که در سال گذشته اعتباری بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان به این امر تخصیص داده شد و این اعتبار  در سال جاری، ۳۷.۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش استفاده از ۲ درصد از درآمد حاصل از فروش گاز و استفاده از ظرفیت استان‌ها و خیرین را از دیگر عوامل موثر برای تامین تجهیزات هنرستان‌ها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر۴۱ رشته در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و حدود ۱۶۰ رشته در هنرستان‌های کار و دانش تحت عنوان رشته‌های مهارتی در حال تدریس است.
حسینی مقدم تصریح کرد: رشته‌های مکاترونیک، فتوگرافیگ، حمل و نقل، معماری داخلی و تولید برنامه‌های تلویزیونی از جمله رشته‌های جدید است که به مجموعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای اضافه شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها