بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۱۰۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: بهتر است میوه و آۤبمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

تدبیر24»«مریم اسدی» در گفت‌وگو با ایسنا، به راه‌های مقابله با تشنگی در هنگام روزه‌داری اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی روزه‌داران به‌ویژه در فصول گرم سال بروز تشنگی در طول روز است.

وی با بیان این‌که کم کردن حجم غذای دریافتی در وعده سحری کمک‌کننده است، افزود: مصرف غذای زیاد برای جلوگیری از گرسنگی باعث تشنگی بیشتر در طول روز می‌شود.

اسدی محدود کردن نمک در این دوران را بسیار مهم و کمک‌کننده دانست و خاطرنشان کرد: دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می‌شود.

وی با بیان این‌که توصیه می‌شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است به غذا اضافه شود هیچ مقدار اضافه‌تری سر سفره به غذا اضافه نشود.

اسدی اضافه کرد: مصرف میوه نظیر هندوانه، طالبی، انواع آلو، انگور و سایر میوه‌های آب‌دار و نیز سبزیجاتی نظیر خیار، کاهو، گوجه و عرقیجات می‌تواند از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند. بهتر است میوه و آۤبمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

وی با بیان این‌که استفاده از غذاهای شیرین، پرچرب و پرپروتئین نیز سبب تشنگی در طول روز می‌شود، افزود: مصرف این مواد بویژه در سحری توصیه نمی‌شود.

اسدی با یادآوری این‌که از مصرف چای پررنگ، قهوه، نوشابه گازدار و ادویه‌جات در هنگام سحر خودداری شود، تصریح کرد: با مصرف این مواد دفع ادرار افزایش و باعث بروز تشنگی می‌شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا یادآور شد: شربت‌های خاکشیر، سکنجبین با عرق نعنا و کاسنی، شربت عسل، آۤبلیمو، گلاب و آبمیوه طبیعی از نوشیدنی‌های مناسبی هستند که برای پیشگیری از عطش و تشنگی در هنگام روزه‌داری مناسب است و باید در فاصله افطار و به‌ویژه در هنگام سحری مصرف شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، ماه رمضان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها