بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۱۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
عضو هیات رئیسه مجلس از به جریان افتادن ابزارهای نظارتی برای همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته خبر داد.

تدبیر24»اسدالله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تأکید بر دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در این قانون لحاظ شده است، همسان سازی حقوق بازنشستگان به ویژه بازنشستگان فرهنگی است که تفاوت فاحش میان شاغلان و بازنشستگان از بین برود.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قانون برنامه ششم این مطلب مهم گنجانده شده است، افزود: دولت موظف است بر همین اساس تمام آنچه را که در قانون دیده شده است، برای تمامی مشمولان قانون اجرا کند نه اینکه بخشی را مستثنی قرار دهد.

وزارتخانه نباید به بهانه اینکه پرداختی استخدام‌‎های کشوری در دوران بازنشستگی با صندوق بازنشستگی کشوری است از خود سلب مسئولیت کند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر در بسیاری از دستگاه‌ها همسان سازی حقوق بازنشستگان اجرایی می‌شود و بازنشستگان بر اساس قانون برنامه ششم توسعه 90 درصد افراد شاغل حقوق دریافت می‌کنند ولی این اتفاق در آموزش و پرورش رخ نمی‌دهد.

عباسی در پاسخ به این سئوال که مسئول اجرای قانون همسان‌ سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته چه دستگاهی است چرا که وزارت آموزش و پرورش سازمان برنامه و صندوق بازنشستگی کشوری را مسئول اجرای قانون مذکور می‌داند، گفت: در درجه نخست مسئولیت این موضوع با وزارت آموزش و پرورش است و این وزارتخانه نباید به بهانه اینکه پرداختی استخدام‌‎های کشوری در دوران بازنشستگی با صندوق بازنشستگی کشوری است از خود سلب مسئولیت کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در صورت عدم همکاری سایر دستگاه‌ها با وزارت آموزش و پرورش در عدم پرداخت مطالبات بازنشستگان، این وزارتخانه باید اعلام کند که در این خصوص سازمان‌‎های دولتی از قبیل برنامه بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری همکاری لازم را ندارند که البته بعید به نظر می‌رسد سازمان برنامه و بودجه میان بازنشستگان آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها تفاوتی قائل شود.

وی ادامه داد: تا زمانی که فرد بازنشسته در قید حیات باشد مسئولیت فرد با وزارت آموزش و پروش است و باید رصد حقوق و مزایای بازنشستگان از طریق آموزش و پروش تعقیب شود؛ لذا تنها پرداخت از سوی صندوق بازنشستگی کشوری صورت می‌گیرد و نباید توپ را به زمین یکدیگر انداخت.

عضو هیات رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه در این زمنیه قطعا از ابزارهای نظارتی مجلس برای پرداخت مطالبات بازنشستگان استفاده خواهد شد، اضافه کرد: همسان سازی حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش کاری کوچک در برابر زحمات معلمان است که تا زمان تحقق آن پیگیری خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها