بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۱۱۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس معتقد است تدوین قانون برای نهضتی‌ها و حق‌التدریسان نیاز به تعیین تعداد دقیق آنها از سوی آموزش و پرورش دارد.
تدبیر24»سید حمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح نشست دیروز( سه‌شنبه 5 تیر) کمیته اصلاح طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، گفت: در این جلسه مسئولان مرکز پژوهش‌ها، دیوان محاسبات، سازمان اداری استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نهضت سوادآموزی نظرات خود را بیان کردند.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: مقرر شد اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری مناسب در اختیار نمایندگان قرار گیرد؛ در این جلسه هر یک از سازمان‌ها نظرات خود را داشتند.

سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس بیان کرد: سازمان نهضت سوادآموزی باید تعداد آموزشیاران را در اختیار نمایندگان قرار دهد چراکه بین تعداد آموزشیاران اعلام شده از سوی آموزش وپرورش و سازمان نهضت سوادآموزی اختلاف است.

وی با بیان اینکه سازمان نهضت سوادآموزی در داخل آموزش و پرورش است و باید آمار دقیقی از تعداد نیروهای آموزش‌دهندگان در شهرستان‌ها و  رشته‌ها ارائه شود، ادامه داد: باید آمار دقیقی از تعداد آموزشیاران، نیروهای حق‌التدریس و... ارائه شود تا بتوان براساس آن تصمیمات لازم گرفته شود؛ از سال 1388 تا به حال قوانین متعددی تصویب شده اما نقص داشته و نتوانسته رضایت عمومی را جلب کند چراکه تصمیم‌گیری‌ها مستند نبوده است و براساس اطلاعات دقیق تصویب نشده است.

میرزاده با بیان اینکه باید نیاز آموزش و پرورش مشخص شود، خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات در این زمینه باید اطلاعات دقیقی از نیروی موردنیاز آموزش و پرورش و نیروهای حق التدیس، آموزشیاران و... مشخص شود تا بتوان با تصویب قانون از یک سو نیاز آموزش و پرورش را تامین کرد و از سوی دیگر وضعیت حق التدریسان را تعیین تکلیف کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی عصر امروز در جلسه کمیسیون مطرح می‌شود و تلاش شده تغییرات به گونه‌ای باشد که نمایندگان با آن موافقت کنند.
برچسب ها: تدبیر24 ، فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها